stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Luna nam jemlje energijo

23. 3. 2017; 11.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
horoskop, astrološka, znamenja

Luna nam bo jemala energijo. foto: Profimedia

Luna »crkuje« in nam jemlje energijo za delo. Utrujeni in zaspani bomo začenjali dan in se zgubljali v kaotičnih situacijah. Radi se bomo družili, dogovarjali in izmenjevali mnenja.

Zaključujte stare projekte in se ne lotevajte novih. Stari dolgovi terjajo poplačilo, pa vzemite to dobesedno ali metaforično. Če nočete, da bi vam lasje prehitro rasli, pojdite k frizerju v dneh pred mlajem, najbolje v četrtek popoldne ali v ponedeljek zvečer. Petkovo popoldne bo ugodno za nakup elektronike, mobilnih telefonov in računalnikov. Vikend bo primeren za generalno čiščenje, pospravljanje in pranje perila, nedelja pa predvsem za počitek. Depresivno ponedeljkovo dopoldne bo prineslo več konfliktnih situacij z nadrejenimi in starejšimi sodelavci, bo pa zato popoldne lepše. V torek bo mlaj. V sredo bomo polni novih zamisli, načrtov in ustvarjalnega nemira planirali prihodnje akcije.

V četrtek in petek bo Luna v neodvisnem Vodnarju poskrbela, da bo marsikaj drugače kot ste navajeni. Načrti se bodo iz trenutka v trenutek spreminjali. Četrtkovo dopoldne bo ugodno za marketing in dogovore z nadrejenimi, popoldne pa za ljubezen, stike z ženskami ali obisk frizerja. Želeli si bomo nekaj drugačnega, nenavadnega, "odštekanega". Vleklo nas bo v družbo. Noč na petek bosta zaznamovala Merkurjev kvadrat s Plutonom in opozicija z Jupitrom. Pazite v prometu. V petek brzdajte svoj jezik in krotite željo po impulzivnem nakupovanju. V petek popoldne bo Luna v lepih aspektih z Merkurjem, Jupitrom in Uranom. Dobre volje bomo in polni energije. Dogovori bodo držali, načrti za prihodnje akcije pa imajo vse možnosti za uspeh. Če se bo kdo izmed vas "prijel" knjige in se lotil učenja, mu bo šlo odlično od rok. Popoldne je ugodno za nakup moderne informacijske opreme. Zvečer se bomo imeli lepo v družbi pravih ljudi. Odraščajočo mladino bo težko zadržati doma. Ni se vredno prepirati. Pustimo jim svobodo. Dneva bosta posebej ugodna za Vodnarje, Ovne, Dvojčke, Tehtnice in Strelce (tudi podznak). Biki, Levi in Škorpijoni (tudi podznak) bodo nekoliko bolj sitni kot sicer, še posebej v četrtek zvečer. Dajalo jih bo ljubosumje, ker bo partner, še zlasti, če je Vodnar (tudi podznak), te dni preveč družaben. Trmasto kujanje in očitki lahko izzovejo nepredvidene reakcije.

Vikend bo lep. Nedeljsko jutro bo prineslo občutek nemoči, letargije in kanček razočaranja. Ne bomo imeli prave energije, da bi se česa lotili.
V soboto bo Luna v lepih aspektih s Saturnom. Uspešno se bomo dogovarjali, urejali uradne zadeve in načrtovali. Odnosi s starejšimi, zlasti z očeti, tasti, šefi…bodo harmonični. Dan bo romantičen, saj bo ob 11.17 Luna v konjunkciji z Venero, ki v odnose prinaša veselje, mir in srečo.

Retrogradna Venera v Ovnu spodbuja obnavljanje ljubezenskih odnosov in srečevanje z bivšimi partnerji. Ljubezen pod okriljem Venere v Ovnu temelji na močni fizični privlačnosti, "zgodi" se naglo, nepričakovano in ne misli na posledice. 

V soboto bo Luna vstopila v sočutni Ribi. Vikend bo ugoden za Ribe, Bike, Rake in Škorpijone (tudi podznak). Prijazni in ustrežljivi bomo. Popoldne bo tiho, umirjeno in romantično. Uživali bomo v družbi najbližjih. Pogled in dotik bosta povedala več kot tisoč besed. Imeli manj energije in slabšo odpornost. Dan je ugoden za nakup modnih oblačil, kozmetike, naravnih zdravil, alkoholnih pijač, drobnih dodatkov za kopalnico in obisk frizerja.
Čeprav bomo spali manj zaradi premika ure na poletni čas, se bomo v nedeljo zbudili naspani in polni energije. Čez dan se bomo zaradi konjunkcije Lune in Neptuna težko soočili z realnostjo. Počasni bomo, pogled na uro pa bo v nas sprožil nervozne reakcije. V prometu bo več zastojev. Zdelo se nam bo, da nas prav vse ovira in da se avtomobili nalašč premikajo tako počasi. V prometu bodite zelo pazljivi, saj je povečana možnost prometnih nesreč. Še posebej nervozni bodo Dvojčki, Device in Strelci ( tudi podznak). Alkohol in druge substance bodo delovale močneje, zato previdno. Marsikomu se bo zdelo, da se z malce "dodatka" lažje sooča s kruto stvarnostjo.

Intenzivno bomo sanjali. Najbolje je, da si privoščimo počitek in vodne kopeli. Če se ukvarjate s kreativnim umetniškim ustvarjanjem, glasbo ali plesom, boste imeli več navdiha. Intuicija bo zelo močna in nas bo vodila bolje od razumskega analiziranja dejstev.

V ponedeljek dopoldne bo Luna v kvadratu s Saturnom, zato bomo bolj občutljivi, zamerljivi, utrujeni in ranljivi kot sicer. Psiha bo precej občutljivo področje. Dopoldne bomo naleteli na hladen in brezčuten odziv, še zlasti pri nadrejenih in starejših moških. Popoldne bo Luna prestopila v ognjenega Ovna. Vodnarji, Ovni, Dvojčki, Levi in Strelci (tudi podznak) bodo zasijali od dobrega razpoloženja. Večer bo primeren za druženje, romantična srečanja in erotiko, saj bo Mars v sekstilu z Neptunom.

V torek ob 4.58 bo nastopil mlaj in odprl čas za nove začetke. Z uvajanjem novosti počakajmo še kak dan, saj bodo v sredo veliko lepše energije. Imeli bomo veliko energije za izpeljavo projektov, vedeli bomo, kako in kaj je treba narediti, imeli bomo plan in strategijo. Samozavestno bomo zagovarjali svoja stališča. Če bomo delali samostojno, bomo najbolj učinkoviti. Kompromisi in delne rešitve nas ne bodo zanimali. Ovni, Raki, Tehtnice in Kozorogi (in tisti, ki imate v teh znamenjih ascendent ali Luno), boste v torek in sredo bolj na udaru. Glavoboli, težave z očmi ali sinusi bodo pogostejši. Sreda je ugodna za servisiranje ali nakup strojev, delovne in športne opreme, servisiranje in popravilo kmetijske mehanizacije ali avtomobilov. Zvečer bo Luna vstopila v čutnega Bika, zato bomo brez slabe vesti uživali v lenarjenju na kavču. Če bo zraven še dobra hrana, kozarec vina in oseba, ki nam nekaj pomeni, bo večer popoln.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Iryna pokazala noge, ki jih je opazil tudi Lado Bizovičar
Resničnostni šovi
Iryna pokazala noge, ki jih je opazil tudi Lado Bizovičar
naslednji članek
Zaradi voditelja POP TV je zelo jokala
Svet slavnih
Zaradi voditelja POP TV je zelo jokala