Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi voditelja POP TV je zelo jokala

23. 3. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Peter Poles

Peter Poles foto: POP TV

Ema je desetletna deklica iz Trbovelj. Njena goreča želja je bila, da bi imela čisto svoje rožnato kolo. Sanje ji je, kot dobra vila z brado, uresničil Peter Poles v oddaji Dan najlepših sanj. Deklica se je na drugi pomladni dan odpravila na čisto prvo vožnjo s slavnim kolesom.

Pisal se je mesec december, ko je Ema skupaj z mamico Nermino stopila skozi vrata studia Dan najlepših sanj in se z velikimi očmi zazrla na čarobni oder, kjer se uresničujejo goreče želje in se v ljudeh prižigajo iskrice upanja. Da bo ob koncu oddaje tudi sama sedela na belem stolu, si ni predstavljala niti v sanjah. "Še danes ne morem verjeti, da se je to res zgodilo. Ko so pripeljali kolo, sem bila tako vesela, da sem se zjokala. Hvala Petru in vsem, ki so pomagali, da se mi je uresničila velika želja," s širokim nasmeškom na obrazu pravi Ema, ki v rokah stiska rožnato čelado z modnim potiskom. Pogled nam zdrsne na bleščeče kolo, na katerem se sveti nalepka z napisom Dan najlepših sanj. Iz Eminih oči žari ponos in polna pričakovanja se odpravi na svojo prvo vožnjo.

Ema si je želela kolo in ga dobila! foto: Osebni arhiv

S kolesom novim zmagam na proti
Deklica je po kolesu hrepenela tudi zato, da bi lahko letošnje leto skupaj s sošolci opravila kolesarski izpit. Na prvo učno vožnjo se je tako odpravila prav s skupinico sošolcev, ki so s kolesi, ob budnem očesu učiteljice in staršev, obiskali zeleni košček prostrane pokrajine nad mestom. Petošolci so namreč vključeni v projekt Varno s kolesom, tekom katerega se seznanjajo z varno vožnjo, pa tudi pomenom aktivnega preživljanja prostega časa. ''Krasno sem se imela, bilo je zelo veselo. Kolo je zelo udobno in lepo, primerno opremljeno za kolesarski izpit, ki ga bom kmalu imela. Vse je natanko tako, kot sem si želela in res sem tako zelo vesela, da kar ne znam opisati svojih občutkov,'' še pove petošolka, nato pa se skupaj z mamico odpelje novim dogodivščinam na proti.

Preberite še, kaj je Peter Poles povedal o Vidu Valiču! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Luna nam jemlje energijo
Horoskop
Tedenski horoskop: Luna nam jemlje energijo
naslednji članek
Ljubezen po domače: Se bo Matej Rupar še vrnil pred kamere?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Se bo Matej Rupar še vrnil pred kamere?