stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihaja divja strast!

16. 3. 2017; 11.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
horoskop, astrologija

Pred nami je strasten teden. foto: Profimedia

Živahne energije tedna bosta krojila prestop Merkurja in Sonca v znamenje Ovna. Romantiko bo zamenjala divja strast.

Porajalo se nam bo veliko novih zamisli in idej, a bomo imeli premalo energije, da bi jih spravili v življenje. V petek se bomo težko uskladili s svojimi nadrejenimi v službi, pa tudi v družinskih odnosih bo več napetosti in konfliktov s starejšimi moškimi. Naše misli bodo zaposlovale predvsem skrbi glede denarja in/ali nepremičnin. Vikend bo vesel in sproščen, primeren za zabavo, izlete in avanture. Uživali bomo v dobri družbi. Po dolgem času bomo srečevali ljudi, s katerimi smo bili nekoč že povezani, a smo iz različnih razlogov prekinili stike. Jezik bo hitrejši od misli. Prve spomladanske dneve bo zaznamovala Luna v Kozorogu, ki nas bo usmerila predvsem v delo, posel in kariero. Hladno bo – med ljudmi in v ozračju.

V četrtek in petek bo Luna v skrivnostnem Škorpijonu. Navdajala nas bosta tesnoba in globok strah pred izgubo varnosti. Ljudje bodo te dni težko obvladovali svoja negativna čustva. Luna v Škorpijonu dojema svet v svojih skrajnostih, srednje poti ni. Take bodo tudi naše reakcije. Ker bo Luna v opoziciji z Marsom, pričakujte več poškodb in agresivnih izpadov. Naj vas okvara aparatov in drugih »strojčkov« ne vrže preveč s tira. Želja po moči in obvladovanju drugih bo močna.

V petek bo Sonce v kvadratu s Saturnom. Ne bomo imeli ne potrpljenja ne strategije. Navdajala nas bosta nemoč in nezadovoljstvo. Življenje nam bodo grenili težavni odnosi z nadrejenimi in starejšimi (zlasti moškimi) člani družine. Dneva bosta težavna predvsem za Vodnarje, Bike, Leve in Škorpijone (tudi podznak). Želja po spolnosti bo v teh dneh precej intenzivna, spolnost pa bo tudi močan ventil za sproščanje napetosti, zlasti za Ribe, Rake, Bike in Škorpijone (tudi podznak).

V soboto in nedeljo bo Luna v optimističnem Strelcu v lepih aspektih z Venero, Merkurjem in Jupitrom. Uživali boste v veseli družbi in/ali romantičnem spogledovanju. Dan je ugoden za manjše nakupe. Če se odpravljate na izlet, boste uživali v vožnji. Sobotni večer pripravlja lepa presenečenja zlasti Vodnarjem, Ovnom, Levom, Tehtnicam in Strelcem (tudi podznak). V nedeljo bomo precej optimistični in dobre volje, saj bo Luna v sekstilu z Jupitrom. Uživali bomo v prijateljskem druženju, ki se zna zavleči pozno v noč. Z Luno v Strelcu si imamo vedno veliko povedati, razvnamejo pa se prave »filozofske« debate. Če boste dan preživeli delovno, tudi ne bo narobe. Uspešni boste pri študiju in urejanju pravnih zadev.


Od ponedeljka do srede bo Luna v resnem in organiziranem Kozorogu lepšala dneve Kozorogom, Ribam, Bikom, Devicam in Škorpijonom (tudi podznak).

V ponedeljek bo Sonce ob 11.29 prestopilo v znamenje Ovna in tudi uradno se bo začela pomlad. Ker bo Luna v konjunkciji s Saturnom, ne bo prav toplo. Odnosi med ljudmi bodo na splošno bolj hladni in poslovno naravnani. Nekateri se bodo počutili osamljene in žalostne, večina pa se bo nekoliko zresnila. Luna v Kozorogu prinaša strah pred revščino. Nekateri bodo te dni ravnali z denarjem pretirano stiskaško, drugi bodo pretiravali in nabavili celo zalogo hrane, da je ja ne bi zmanjkalo. Strah pred lakoto je v Kozorogu globoko zasidran. Tudi občutki nerazumljenosti, sumničavosti in zapuščenosti bodo pogostejši. V partnerskih odnosih bo več distance.

Torek bo lep in umirjen dan. Dogovori in sestanki bodo uspešni, načrti realizirani, komunikacija pa brez odvečnih besed. Zvečer bo Luna v sekstilu z Neptunom izostrila našo intuicijo. Uživali bomo ob gledanju starih filmov in poslušanju glasbe. Zgodnji večer je ugoden za nakup zdravil in negovalnih krem.

V sredo bodo težje energije. Dopoldne bo Luna v konjunkciji s Plutonom prinesla tesnobno razpoloženje. Globoko zatajevana čustva bodo vrela v nas. Obsedale nas bodo mračne, turobne misli in zdelo se nam bo, da ni izhoda. Popoldne bo Luna v kvadratu z Uranom vnašala nemir in kalila odnose z bližnjimi. Naše reakcije bodo hitre, pretirane in skrajne, retorika pa ostra. Težko se bomo pomirili. Manjkalo nam bo koncentracije za delo. Lotite se pospravljanja delavnice, garaže in drugih pomožnih prostorov, da se ob tem znebite destruktivne energije, hkrati pa še kaj koristnega naredite. Imejte te aspekte v mislih, da boste razumeli, zakaj se vam to dogaja. Raki, Tehtnice in Ovni (tudi podznak) - stisnite zobe. Minilo bo.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Zagotovite si čiste zobe, odličen videz in dolgotrajen občutek svežine
Moda&Lepota
Zagotovite si čiste zobe, odličen videz in dolgotrajen občutek svežine
naslednji članek
Voditelj POP TV z zdravstvenimi težavami
Svet slavnih
Voditelj POP TV z zdravstvenimi težavami