IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Kdo je oče Marka Steinerja?

15. 4. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Mark Steiner (Matej Zemljič)

Matej Zemljič igra Marka Steinerja. foto: POP TV

Čeprav ga Mark nikoli ne omenja, se oboževalci serije Skrito v raju skoraj zagotovo sprašujete, kdo je njegov oče. Kaj pa, če ste ga že videli, pa niste vedeli, da ju vežejo sorodstvene vezi?

Pomembna figura v življenju Marka Steinerja je njegov ded Edvard, ki je zlasti v obdobju njegove travmatične stiske prevzel očetovsko vlogo. Marku je stal ob strani, mu prisluhnil, nudil oporo v težkih trenutkih, priskrbel terapijo pri dr. Bučarjevi in si skratka prizadeval, da ni skrenil s poti. Tudi mamin partner David je, kolikor mu je Julija dopuščala, izražal očetovsko skrb in mu na nevsiljiv način nudil oporo.

Kako je odsotnost pravega očeta vplivala na Marka, doslej ni znano, saj študent medicine o tem ne govori. Tekom serije je v ospredju problematičen odnos z mamo Julijo, ki nanj vrši čustvene pritiske in manipulacije, hkrati pa za njegove občutke nima posluha. Ob tem se opazovalcu porodi vprašanje, kakšno skrivnost skriva Julija in kdo je del njene preteklosti, ki se je zgodba še ni dotaknila. Bomo tekom epizod zajadrali tudi v te skrivnostne vode? Kot so nam pojasnili na POP TV, se bodo Markovemu očetu posvetili v nadaljevanju. Zlasti v zadnjih delih serije bo veliko pozornosti usmerjene v to, da bomo gledalci lahko izvedeli, s kom je zanosila Julija.

*Droben namig o Markovem očetu je bil že vključen v enega izmed minulih delov. Ste prepoznali povezavo, ki je vzbudila sum?

prejšnji članek
Gorana Dragića je udarila kar v živo pred kamero
Svet slavnih
Gorana Dragića je udarila kar v živo pred kamero
naslednji članek
Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene Prevc poročil?
Svet slavnih
Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene Prevc poročil?
#nasazenazenska
nasazenazenska