stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar sporočila veselo novico!

26. 5. 2017; 10.00
Avtor: A. S.
TANJA ŽAGAR

Tanja Žagar je končno pokazala svoj nosečniški trebušček. foto: Mediaspeed

Svoje neizmerno veselje je delila tudi med oboževalci na facebooku.

Tanja Žagar se veseli, svoje veselje pa je delila tudi med svoje facebook oboževalce. Sporočila jim je namreč, da je pred dnevi v Cankarjevem domu prejela nagrado Trusted Brand 2017, ki pri nas poteka letos že enajstič.
Osrednji cilj raziskave, ki jo organizira revija Reader's Digest po vsem svetu, je odkriti, katerim blagovnim znamkam Evropejci najbolj zaupamo; katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke, najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja ter najbolj zaupanja vredne osebnosti.

V Sloveniji je raziskavo izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, sodelovalo pa je 5.700 naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja.

Med drugimi je med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami med radijskimi postajami prvo mesto zasedel prav "naš" Radio Aktual.

Letos pa se je v kategoriji najbolj zaupanja vredne osebnosti znašla tudi priljubljena pevka Tanja Žagar, na kar je zagotovo zelo ponosna. Izbralo jo je ljudstvo, kar je zagotovo zelo velika potrditev, da je pevka zares zelo priljubljena in oboževana.



"Rada bi se zahvalila vsem, ki spremljate moje delo in skupaj z mano gradite zaupanja vredno glasbeno zgodbo!:) Seveda pa brez najboljše ekipe, ki mi že enaindvajseto leto stoji ob strani in mi pomaga, te nagrade ne bi prejela, zato gre največja zahvala MIKIJU ŠARCU," je Žagarjeva med drugim zapisala na svoj faceboook zid.

Dodala je še, da je ponosna na svoje delo in da se neskončno veseli novih glasbenih podvigov.

Čestitamo ji tudi iz našega uredništva.

Preberite še: Kaj se dogaja s Tino Maze?

prejšnji članek
Melania Trump iz bolnišnice v bolnišnico
Svet slavnih
Melania Trump iz bolnišnice v bolnišnico
naslednji članek
Nasveti, ki hitro odpravijo temne kolobarje pod očmi
Moda&Lepota
Nasveti, ki hitro odpravijo temne kolobarje pod očmi