901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito: Zato je Diana vedno čvrsto stiskala torbico na prsih

26. 5. 2017; 07.00
Avtor: D. B.
diana črna obleka vanity fair zabava torbica črna

Diana je bila ljubiteljica malih torbic, ki jih je v šali poimenovala kar torbice za dekolte. foto: Profimedia

Princesa Diana je oboževala majhne torbice. Zanjo jih je oblikovala Anya Hindmarch. V intervjuju za Telegraph je razkrila vse njene vloge.

Princesa Diana je s svojo modno izbiro vedno očarala in pošiljala javnosti sporočila. Spomnimo se zapeljive črne oprijete obleke oblikovalke Christine Stambolian, ki jo je oblekla za zabavo Vanity Fair leta 1994. Malo pred tem je Charles javno priznal prevaro, princesa Diana pa se je odločila, da se mu maščuje ter javnosti pokaže, kako postavna je in da se je ni potrebno sramovati.

Na fotograijah, ki so ovekovečile njen prihod na zabavo, lahko opazimo slogovno podrobnost, katere ozadnje je zdaj končno razkrito. Lady Di si je namreč z miniaturno "clutch" torbico, ki jo je držala v roki, pokrivala dekolte, ko je izstopala iz avtomobila. In to je delala vedno. Ozadje zgodbe pa je v časniku Telegraph razkrila oblikovalka torbic Anya Hindmarch.

Princesa je bila ena od njenih prvih strank, njun odnos pa je bil bolj prijateljski kot poslovni. Anya je zanjo oblikovala model elegantne "clutch" torbice, ki ga je lahko princesa Diana nosila zraven česarkoli. Diana je majhne torbice v  šali poimenovala "cleavage bags" oziroma "torbice za dekolte". Kot tudi sicer namreč princesa ničesar ni želela prepustiti naključju. Da paparaci ne bi dobili priložnosti fotografirati njen dekolte v situacijah, ko je izstopala iz avtomobila, ga je vedno skrila s svojo najljubšo torbico.

Preberite tudi: Zadnje Dianino poletje: Resnično je ljubila le njega. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Se bo ljubezen razcvetela ali bo vsega konec?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Se bo ljubezen razcvetela ali bo vsega konec?
naslednji članek
Jasna Kuljaj mu je rekla, naj jo neha rezat
Svet slavnih
Jasna Kuljaj mu je rekla, naj jo neha rezat