stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Božič za Ranka Babića letos nekoliko drugačen

25. 12. 2016; 03.30
Avtor: K.A.
Ranko Babić
Popularni slovenski komik in igralec Ranko Babić se je odločil, da bo letos božič preživel v družbi tistih, ki so v naši družbi najbolj ranljivi.

Ranko Babić, ki trenutno navdušuje v seriji Ena žlahtna štorija, se je letos odločil, da se bo odpovedal delu svojega honorarja in z njim razveselil otroke. Božič je z družino preživel v Kranjski Gori, kjer je Dedku Mrazu pomagal obdarovati otroke, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin. "Del svojega honorarja sem letos daroval v humanitarne namene. Za otroke sem kupil 60 kilogramov sladkarij in jim tako nekoliko polepšal dan," je dejal popularni slovenski igralec, ki je na pomoč priskočil Zvezi prijateljev mladine, ki vsako leto poskrbi, da se tudi tisti najranljivejši v naši družbi lahko razveselijo daril in nekoliko pozabijo na tegobe vsakdana. 

In, če ga otroci sprva sploh niso prepoznali, so kaj kmalu ob Dedku Mrazu opazili znan obraz in ga z velikim navdušenjem sprejeli medse. "Najprej me niso prepoznali, nato pa so videli, da je ob Dedku Mrazu Ibro iz Ene žlahtne štorije in so se hitro opogumili in me prosili, če bi se lahko z menoj slikali," je v smehu dodal Ranko, ki je tako še enkrat več dokazal, da ima srce na pravem mestu.

prejšnji članek
Pljučna pečenka z orehovo skorjico in gratinirano zeleno
Kulinarika
Pljučna pečenka z orehovo skorjico in gratinirano zeleno
naslednji članek
Janice Dickinson se je spravila na Kim Kardashian
Svet slavnih
Janice Dickinson se je spravila na Kim Kardashian