stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrila je vse o erotičnih prizorih z Bradom Pittom

25. 12. 2016; 12.00
Avtor: D. B.
cottilard pitt

foto: Profimedia

Marion Cotillard je končno spregovorila o snemanju erotičnih prizorov z Bradom Pittom.

Francoska igralka in njen filmski ljubimec v filmu Zaveznika odigrata tudi enega od izjemno erotičnih prizorov, v katerem sta med peščenim viharjem intimna na zadnjem sedežu avtomobila.

"Vadila sva in utrjevala koreografijo. Ko natančno veste, kaj bo moralo vaše telo narediti, potem lahko igrate in svobodno izražate občutke in emocije ter ne razmišljate o tem, kaj boste naredili," je izjavila Cotillardova na novinarski konferenci in razkrila še nekatere podrobnosti, poroča Mirror.

"Smejala sva se, saj obstajajo stvari, s katerimi se morate na samem začetku spopasti, saj so zelo nenavadne. Zato sva si vzela čas, da sva se gledala in se poskušala znebiti vsakega nelagodja, ki bi se lahko pojavilo v prizoru. In potem sva preprosto začela, jaz sem mu rekla, da bom na njem in da se bova poljubila," je dejala igralka.

Vendar intimni prizori niso edino, kjer sta igralca sodelovala. Marion je namreč Brada naučila tudi nekaj francoskih besed. "Zares je bil odločen, da se bo potrudil po najboljših močeh, kar je name naredilo izjemen vtis. Zato sem mu pomagala in bila zelo stroga. Podpirala sem ga, saj tudi sama vem, kako težko je, če ne govoriš določenega jezika," pojasnjuje Cotillardova.

Posamezni prizori iz tega filma so dvignili veliko prahu, nekateri tabloidi pa so celo sprožili govorice, da je Marion kriva za ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie. Igralka je o vsem tem dejala le, da je Brad »dober človek«.

prejšnji članek
Janice Dickinson se je spravila na Kim Kardashian
Svet slavnih
Janice Dickinson se je spravila na Kim Kardashian
naslednji članek
FOTO: Najbolj opevan nedrček znamke Victoria's Secret skozi leta
Svet slavnih
FOTO: Najbolj opevan nedrček znamke Victoria's Secret skozi leta