stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalec Kmetije z nagrado uresničil svoje sanje!

7. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
žan-simonič, kmeti, zmagovalec-kmetije-2023  1

Žan Simonič foto: POP TV

'Čas je, da zažarim v svojem poslu,' nam je zaupal Žan Simonič, ki bo v tednu, ki prihaja na široko odprl vrata v svoj svet.

Žanu Simoniču po vstopu v novo leto še zdaleč ni dolgčas. Že poprej je načrtoval, da bo denarno nagrado porabil za ureditev mehanične delavnice, sedaj pa je svoje sanje tudi uresničil. V prihajajočem tednu bom odprl svoje podjetje. »Iz gostinskega lokala moje babice sem uredil delavnico, ki je končno pripravljena na obratovanje,« nam zaupa Žan in razloži, da je v preteklosti skušal nadaljevati babičin gostinski posel, a se je moral od tega izziva posloviti zaradi pomanjkanja kadra.

»In tako sem se odločil, da te prostore preuredim v avtomehanično delavnico. Veselim se odprtja, kajti spet bom počel, kar me veseli. Nikoli nisem čisto opustil mehanike, ampak zdaj je čas, da zažarim v svojem poslu,« je navdušen Žan, ki se je tekom šova Kmetija izkazal v številnih ročnih spretnostih, saj se odlično odreže pri mnogih delih. »Vsekakor bom še naprej počel tudi ostale stvari, kajti ne morem iz svoje kože,« se smeji in nam za konec zaupa, da ga zanimajo novi izzivi, med drugim pa ga privlačijo tudi televizijski šovi. Če bo torej v prihodnosti prejel novo priložnost, je povsem mogoče, da nam bo znova mahal s TV ekranov.

prejšnji članek
Katarina in Miro sta se ob koncu leta zabavala na drugem koncu sveta
Svet slavnih
Katarina in Miro sta se ob koncu leta zabavala na drugem koncu sveta
naslednji članek
Motoristi pretepli zvezdnika serije Beverly Hills
Svet slavnih
Motoristi pretepli zvezdnika serije Beverly Hills