Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poudarite svojo edinstvenost z Max Factor ličili

22. 12. 2023; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
MaxFactorX_Social_230222_02_Facefinity_All_Day_Flawless-0265_v4
Prihajajoče novo leto je čas, ko lahko zasijemo v vsej svoji lepoti, in Max Factor je tukaj, da vam pomaga doseči popoln videz. Z njihovimi inovativnimi izdelki, kot so nova maskara 2000 Calorie Pro Staylist, tekoča podlaga Facefinity 3 v 1, dolgo obstojna šminka Lipfinity v rdečem odtenku in Max Factor Creme Puff kompaktni puder, boste zagotovo osvojili srca na vsakem koraku.

POUDARITE SVOJE OČI z novo Max Factor maskaro 2000 Calorie Pro Staylist

Max Factor je ponovno dvignil standarde z novo maskaro 2000 Calorie Pro Staylist. S tem izjemnim izdelkom boste dosegli dramatične trepalnice, ki bodo izrazile vaše oči kot še nikoli prej. Inovativna formula ne le podaljšuje trepalnice, ampak jih tudi naredi goste in polne. Ne glede na to, ali želite subtilen vsakdanji videz ali pa žarite na novoletni zabavi, bo ta maskara zagotovo poudarila vašo lepoto. Njena silikonska ukrivljena krtačka bo poudarila vsako trepalnico posebej in pričarala izjeme volumen trepalnic.

Nanašajte jo tako, kot je prikazano na sliki, saj boste le tako dobili minimalen volumen, ki ga maskara obljublja.

POPOLNA POLT s tekočo podlago Max Factor Facefinity 3 v1

Za popolno polt je ključna dobra podlaga, in Max Factor je ustvaril pravo mojstrovino s tekočo podlago Facefinity 3 v1. S svojo lahko teksturo se popolnoma zlije s kožo, zagotavljajoč brezhiben videz, ki traja ves dan in vso noč, saj vsebuje tri lepotna orodja puder, primer i in korektor. Poleg tega je veganski  formula obogatena z vlažilnimi sestavinami, ki poskrbijo, da je koža navlažena in sveža ter zaščitne poti zunanjim vplivom okolja.  Za brezhiben videz, ki vas bo osupnil, je ta podlaga pravi izbor.

PUSTITE VTIS  z dolgo obstojno šminko Max Fcator Lipfinity v rdečem odtenku

Ko je govora o prazničnem ličenju, nič ne zaključi videza bolje kot čudovita rdeča šminka. Max Factor je ustvaril šminko Lipfinity, ki ne le prinaša intenzivno barvo, temveč tudi dolgo obstojnost. S posebno formulo, ki združuje bogato barvo in vlažilne sestavine, boste lahko uživali v svojem popolnem rdečem odtenku skozi celotno novoletno zabavo. Brez skrbi glede ponovnega nanašanja – Lipfinity vam bo dal samozavest, da zasijete v polnem sijaju.

Max Factor Creme Puff kompaktni puder

Za zaključek popolnega videza dodajte še piko na i z Max Factor Creme Puff kompaktnim pudrom. Ta puder ne le podaljša obstojnost ličil, temveč ustvari tudi sijočo in gladko polt. Z lahkoto nanesite puder na obraz in opazujte, kako vaša koža zasije s naravnim sijajem. S tem pudrom boste dosegli popoln videz, ki bo trajal skozi vso novoletno noč.

Vstopite v novo leto z Max Factor ličili in doživite moč lepote, ki jo prinašajo vrhunski izdelki. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica subtilnega videza ali pa želite zablesteti na zabavah, Max Factor ima vse, kar potrebujete, da dosežete svoj najboljši videz.

Odkrijte novo leto s sijajem in začnite leto 2024 v polnem sijaju lepote!

prejšnji članek
Damjan Murko poletel kot Feniks iz pepela
Svet slavnih
Damjan Murko poletel kot Feniks iz pepela
naslednji članek
Dobrodelni Zahvalaton zbral več kot pol milijona evrov
Svet slavnih
Dobrodelni Zahvalaton zbral več kot pol milijona evrov