petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Motoristi pretepli zvezdnika serije Beverly Hills

6. 1. 2024; 08.00
Avtor: S.Š.
Ian Ziering

Ian Ziering foto: Profimedia

Ameriški igralec Ian Ziering, najbolj znan po vlogi v televizijski seriji "Beverly Hills, 90210", je bil pretekli konec tedna vpleten v pretep v Los Angelesu.

Incident se je zgodil na Hollywood Boulevardu, posnetek pa je objavila revija TMZ. Na posnetku je mogoče videti motoriste, ki so obkolili Zieringovo vozilo, nato pa se je igralec odločil izstopiti iz avtomobila in enega od njih udaril. Situacija se je nato stopnjevala, fizičnemu obračunu so se pridružili še drugi.

Očividci so pretep posneli, a nihče od njih ni posredoval. Na koncu je igralec pobegnil v svoj avtomobil in se odpeljal.

Na družbenih omrežjih je pojasnil dogajanje

"Doživel sem zaskrbljujoč dogodek, v katerega je bila vpletena skupina motoristov. Ko sem z avtomobilom stal v prometnem zastoju, se je mojemu avtomobilu agresivno približal eden izmed motoristov in poškodoval vozilo. Da bi ocenil morebitno škodo, sem izstopil iz avtomobila. Zadeve so eskalirale v fizični prepir, v katerega sem se vključil zgolj zato, da bi se zaščitil.

Z olajšanjem lahko povem, da sva s hčerko nepoškodovana, vendar sem globoko zaskrbljen zaradi vse večje drznosti takšnih skupin, ki motijo ​​javno varnost in mir. Ta situacija izpostavlja širšo problematiko huliganstva na naših ulicah in nujnost učinkovitega odziva organov pregona na takšno ravnanje. Kot državljanu in staršu se mi zdi nesprejemljivo, da se lahko skupine tako obnašajo in povzročajo strah in kaos, odziv oblasti pa se mi zdi nezadosten.

Vedno sem bil zagovornik nasprotovanja ustrahovanju in neprimernemu vedenju, ta incident pa krepi moje prepričanje o pomenu osebne varnosti in varnosti skupnosti. Moramo obravnavati temeljna vprašanja, ki vodijo do tako motečega vedenja, in zagotoviti, da so naše ulice varne za vse.

Pozivam mestne oblasti in organe pregona, naj hitro in učinkovito ukrepajo proti takšnim dejanjem in zagotovijo potrebna sredstva za preprečitev takšnih in podobnih dogodkov v prihodnosti.

Hvaležen sem svoji družini, prijateljem in oboževalcem za podporo. V takšnih zahtevnih trenutkih je moč in enotnost naše skupnosti ključnega pomena. Srečno novo leto," je zapisal Ziering.

prejšnji članek
Zmagovalec Kmetije z nagrado uresničil svoje sanje!
Resničnostni šovi
Zmagovalec Kmetije z nagrado uresničil svoje sanje!
naslednji članek
Skladatelj, ki je nepogrešljiv na glasbeni sceni
Svet slavnih
Skladatelj, ki je nepogrešljiv na glasbeni sceni