profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To je najbolj nežno astrološko znamenje!

2. 3. 2017; 05.45
Avtor: D. B.
ribi astro

foto: Pixabay

Izbrali smo osem razlogov, zaradi katerih morate spoznate najbolj nežno astrološko znamenje.

Če niste rojeni v zadnjem znaku horoskopa, morate priznati, da pogosto nimate pojma, kaj se dogaja v njegovi glavi. Če pa je vaše astrološko znamenje ribi, se zagotovo pogosto počutite narobe razumljeni. Predstavljamo vam osem dejstev, zakaj je tako.  

1. Ribi je zadnje astrološko znamenje horoskopa. Osebe rojene v tem astrološkem znamenju, imajo pomešane osebnostne lastnosti vseh ostalih 11 astroloških znamenj. Neprestano razmišljajo o tem, kako se ljudje počutijo, kar mnogi težko razumejo. Včasih zmedejo celo same sebe.  

2. Neprestano raziskujejo nove stvari, njihova sreča pa je neskončna, če obstaja oseba, s katero lahko to delijo. V razmerju se najboljše razumejo z ljudmi, ki so enako »nori« kot so same. A če se počutijo ujete v kletko, bodo ob prvi priložnosti pobegnile.  

3. Njihova empatija je tisto, zaradi česar jih boste najprej poklicali, kadar vam bo težko. Zelo pogosto svoja čustva postavljajo na drugo mesto, da bi vam pomagale.

4. So večni sanjači, ki težko ločijo resničnost od domišljije. Zaradi tega pogosto nastanejo težave.  

5. Z lahkoto spreminjajo razpoloženje. Če ste na primer jezni in so v vaši bližini, bo negativna energija hitro prešla nanje. Zaradi tega so izjemno izbirčne pri ljudeh, predvsem ko izbirajo tiste, s katerimi bodo obkrožene vsak dan.  

6. Na koncu napornega dneva, so osebe, rojene v astrološkem znamenju ribi, pogosto negativne. Ljudje lahko namreč iz njih izčrpajo vso energijo, zato se njihove "baterije povsem izpraznijo". Ne skrbite, ker se takrat ponavadi zaprejo vase.  

7. V ljudeh vidijo le tisto najboljše, zato se družijo z vsemi. Stavek "Nedolžen, dokler se ne dokaže krivda," si je zagotovo izmislila kakšna riba.

8. Kljub temu obstaja možnost, da bo minila cela večnost, preden bodo dopustile, da se jim približate. Ko to vendarle storijo, boste za vedno v njihovem srcu.

prejšnji članek
FOTO: 47-letna pevka pokazala čudovite noge
Svet slavnih
FOTO: 47-letna pevka pokazala čudovite noge
naslednji članek
Britney izdala skrivnost za svoje vroče telo
Zdravje
Britney izdala skrivnost za svoje vroče telo