franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Nedeljski sončni mrk ima močan vpliv na naše življenje

27. 2. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
sonce, zahod

Sončni mrk vpliva na naše razpoloženje. foto: profimedia

V nedeljo je bil sončni mrk, ta bo naslednjih šest mesecev vplival na naše življenje. Preverite, kako!

V nedeljo, 26. februarja ob 15.58 je bil Sončni mrk. Sončni mrk se zgodi, ko pride Luna med Zemljo in Sonce, tako da je Sončeva svetloba delno ali v celoti zastrta. Mediji pogosto strašijo ljudi, kaj vse strašljivega se jim bo zgodilo na dan mrka, a to ni res. Z mrkom se določene stvari v našem življenju končajo, zato moramo izbrati novo pot. Ali je to dobro, ali slabo, je odvisno od naše natalne karte. Hiša, v katero pade mrk, je življenjsko področje, ki bo naslednjih 6 mesecev zahtevalo veliko vaše pozornosti.
Če ne poznate svoje astrološke karte, si jo lahko brezplačno izračunate s pomočjo astrološkega programa https://www.astro.com/

Kliknite na Free horoskopes, nato na Natal chart, Ascendant in v rubriko Birth Data Entry vpišite svoje rojstne podatke. Videli boste, da je rojstna karta razdeljena na 12 različno velikih delov (kot kosi torte), ki so oštevilčeni s številkami 1-12. Temu v astrologiji rečemo hiše. Poglejte, kje je 8. stopinja Rib in tako določite, v katero hišo pade stopinja mrka pri vas.

MRK v 1. HIŠI bo sprožil spremembo osebnosti in zunanjega videza. Naslednje pol leta boste bolj energični, entuziastični in osredotočeni nase. Čas je ugoden za hujšanje, spremembo pričeske, spremembo sloga oblačenja, nove začetke na različnih področjih.

MRK V 2.HIŠI izpostavi vprašanje lastnine, denarja in vrednot. V tem času boste začutili potrebo po varčevanju in iskali načine za služenje denarja. Zagotovitev finančne varnosti bo prioriteta.marsikdo med vami se bo odločil izpiliti kako veščino, s katero bi lahko kasneje služil denar.

MRK V 3. HIŠI bo spodbudil potrebo po učenju, nakupu ali popravilu prevoznega sredstva, pogostejša druženja s sorodniki, živahno komunikacijo in kratka potovanja.

MRK V 4. HIŠI bo prinesel spremembe, ki se tičejo doma, domačih zadev, družine. Selitve, prenove doma, opremljanje, gradbena dela, intenzivnejši odnosi z enim od staršev in ukvarjanje z duhovnostjo bodo aktualne teme v naslednjih šestih mesecih.

MRK V 5. HIŠI prinaša v vaše življenje večji poudarek na kreativnosti, hobijih, špekulacijah, različnih tekmovanjih, športu in ukvarjanju z otroki. V tem času se boste več družili, zabavali in obiskovali kulturne prireditve. Če ste ženska v rodnem obdobju, bo v naslednje pol leta večja možnost nosečnosti. Bolj samozavestni boste.

MRK V 6. HIŠI pomeni, da boste morali do avgusta več pozornosti posvečati organiziranju delovnega okolja in odnosom s sodelavci in/ali z zaposlenimi. Več se boste ukvarjali s svojim zdravjem. Čas je ugoden za spremembo življenjskih navad, saj se boste lahko uspešno držali diete, prenehali kaditi, začeli s telesno vadbo ipd. Nekateri boste imeli več opravka z domačimi živalmi.

MRK v 7. HIŠI bo izpostavil vprašanje odnosov, poslovnih in zasebnih partnerstev, tekmovalnost in soočenje z odkritimi sovražniki. Če je mrk v slabem aspektu z vašimi osebnimi planeti, lahko prinese ločitev, v dobrih aspektih pa novo partnerstvo. Če se ukvarjate s trgovino, manjšim poslom, ste odvetnik, zdravnik, terapevt ipd. boste v naslednjih šestih mesecih imeli več strank.

MRK v 8. HIŠI prinaša poudarek na področju partnerjevih dohodkov, dediščin, naložb, kreditov in zavarovanja. Če je mrk slabo aspektiran z vašimi natalnimi planeti, prinese smrt v bližnjem okolju. Spolna aktivnost bo povečana. več se boste ukvarjali s skrivnostmi in podzavestjo.

MRK v 9. HIŠI bo izpostavil pravna vprašanja, izobraževanje in odnose z javnostjo. Marsikdo med vami se bo v tem času intenzivno razmišljal od daljših potovanjih oz. se predal duhovnim "potovanjem" v svet religije, filozofije in ezoterike.čas je ugoden za učenje tujih jezikov. Če je mrk slabo aspektiran, lahko prinese spore s sorodniki in pravne bitke.

MRK v 10. HIŠI prinaša spremembe na področju službe, kariere, ugleda in političnih prepričanj. Več se boste ukvarjali z enim od staršem. Lahko dobite novega šefa ali novo vodstvo v službi in promovirate svoj posel v javnosti. Če so aspekti slabi, bo oblaten vaš ugled v javnosti.

MRK v 11. HIŠI vas bo usmeril k skupinam, organizacijam in novim prijateljstvom. Družabno življenje bo zacvetelo, ljudje se bodo radi družili z vami in vam pomagali pri uresničitvi ciljev.

MRK v 12. HIŠI bo vplival na to, da se boste naslednjih šest mesecev ukvarjali z globokimi psihološkimi temami. Več časa, miru in samote boste potrebovali zase. Slabo aspektiran mrk je lahko povezan tudi s psihološkimi težavami, bolnicami, zapori in drugimi ustanovami zaprtega tipa. Ljubezenski odnosi, ki se bodo začeli v tem obdobju, bodo karmični in verjetno tudi skriti od oči javnosti.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Damjan Murko neprijetno presenečen
Svet slavnih
Damjan Murko neprijetno presenečen
naslednji članek
Zvezdniška mamica Jasna Kuljaj
Svet slavnih
Zvezdniška mamica Jasna Kuljaj