franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Uredite finance!

2. 3. 2017; 07.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
horoskop, nebesna, znamenja, astrologija

Pred nami je lep in umirjen teden. foto: Profimedia

Čaka nas lep in umirjen teden, ko se bomo bolj posvečali domu in družini. 2. in 3. marec sta ugodna za nakupe, posle, dogovore in urejanje finančnih zadev. Ribe, Biki, Raki, Device in Kozorogi (tudi podznak) boste znali najbolje izkoristili te energije.

Luna bo v četrtek in petek prehajala čutnega Bika in delala lepe aspekte z Merkurjem, Neptunom in Plutonom. Čas je za uživanje, dobro hrano, masaže in obisk frizerja. Uživali boste v varnem zavetju svojega doma. Pazite na grlo, saj bo te dni bolj občutljivo. Dneva sta odlična za nakupovanje oblačil, pohištva in vrednejših stvari, ki naj bi vam še dolgo služile. Če imate navado, da kupujete hrano na zalogo, to storite v četrtek ali petek popoldne. Veliko boste dobili za svoj denar. Dober nakup zaključite z obiskom kavarne ali slaščičarne, saj boste z Luno v Biku težko ostali imuni za mamljive in slastne vonjave bližnjih lokalov.

V soboto ob 11.06 gre Luna v živahnega Dvojčka. Čas bo ugoden za učenje in druge miselne dejavnosti, saj bomo zbrani in osredotočeni. Merkur bo okrog poldneva v konjunkciji z Neptunom, zato bomo zmedeni in neodločni. Naša presoja ne bo objektivna in zlahka bi se »nasmolili«. Če ne bomo pazljivi, bomo lahek plen prevarantov, ki bi se radi okoristili na naš račun. Venera, planet ljubezni, denarja in vseh lepih stvari, se bo ustavila in začela svojo retrogradno pot.

V nedeljo dopoldne bo Luna v sekstilu z Venero spodbujala veselo razpoloženje in druženje, še posebej pri Vodnarjih, Ovnih in Levih (tudi podznak). Mars bo v trigonu s Saturnom, zato bomo polni energije. Učinkoviti in osredotočeni bomo na delo, zato lahko v kratkem času veliko naredimo. Čez dan bo živahna Luna v Dvojčkih parala živce predvsem Ribam, Dvojčkom, Devicam in Strelcem (tudi podznak), saj bo v neugodnih aspektih z Merkurjem in Soncem. Prepirljivi, živčni, nemirni in sitni bomo. Najbolje je, da se lotimo kakega fizičnega dela ali sprostimo nakopičeno negativno energijo skozi gibanje in šport. Ne prodajajte in ne kupujte stvari večjih vrednosti. Ne podpisujte pomembnejših dokumentov. Velika verjetnost je, da se stvari ne bodo izšle po vaših željah. Šele kasneje bi ugotovili, da ste se zmotili, bili zaslepljeni, zavedeni, naplahtani. Skratka - razočarani..

V ponedeljek dopoldne bo Luna v lepih aspektih z Uranom, Marsom in Jupitrom. Učenje in dogovori s strankami vam bodo šli dobro od rok. Ob 8.49 gre Luna v opozicijo s Saturnom. Ljudje bodo hladni, distancirani, kritični in nepripravljeni na sodelovanje. V delo se zlahka prikradejo napake, saj bomo nezbrani in površni, besede pa si bomo tolmačili po svoje. Še najbolje jo bodo odnesli Vodnarji, Ovni, Dvojčki in Levi (tudi podznak), drugi pa se osamite in zaposlite svoje nemirne misli z branjem. Ob 13.55 gre Luna v Raka, naše misli pa bodo usmerjene predvsem na dom in družinske odnose. Bolj skrbni, sočutni in zaščitniški bomo. Skuhajte kaj dobrega in posvetite več časa svojim najmlajšim.

V torek bo Merkur v konjunkciji s Soncem ugodno vplival na prodajne akcije. Stavite na dom, domače, lokalno, slovensko in rezultat promocije ne bo izostal. Ribe, Raki, Biki, Device in Škorpijoni (tudi podznak) se boste odlično počutili. Dan je ugoden tudi za nakupe hrane, kuhanje, urejanje doma in vrta, iskanje pomoči in razgovore z nadrejenimi. Pazite le okrog 12h in pozno zvečer, ko bo Luna v kvadratu z Venero in v opoziciji s Plutonom odprla stare rane Rakom (rojenim med 10. in 13, julijem), Kozorogom (rojenim med 10. in 13. januarjem), Tehtnicam (rojenim med 10. in 13. oktobrom) in Ovnom (rojenim med 9. in 13. aprilom), ki bodo v afektu marsikaj rekli ali naredili. Hitro bo minilo.

V sredo je 8. marec, dan žena. Do žensk v svojem okolju bodite izjemno pazljivi, saj bo Luna ves dan v napetih aspektih z Jupitrom, Uranom in Marsom. Občutljivi, zamerljivi in čustveno vznemirjeni bomo, še zlasti Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak). Kontrolirajte svoje reakcije, kolikor se da. Ne reagirajte na provokacije. Že tako napeti živci bodo težko prenašali stresne situacije, zato bo več histeričnega joka, vpitja in treskanja z vrati. Izogibajte se gostiln in ne iščite utehe v alkoholu. Umirjajte situacijo in imejte v mislih, da bo do večera minilo. Luna bo ob 17.46 vstopila v toplega in radodarnega Leva in sprostila napeto situacijo. Bodite taktični in planirajte za ta dan nekaj, kar jo bo osupnilo. Ne bo odveč, če svojo žensko že zjutraj pocrkljate z drobno pozornostjo, zvečer pa jo odpeljite nekam, kjer se bo počutila kot kraljica. Za Luno v Levu je dobro le najboljše. Vsaj enkrat na leto si to zasluži vsaka izmed nas.

Želim vas opozoriti še na eno stvar, na katero bodite pozorni pri stvareh, ki jih lahko planirate več mesecev vnaprej. Merkur v Ribah prinaša zmedo, iluzije in prevare, zato bodite previdni v komunikaciji in preložite podpis pogodb vsaj do 14. marca. Venera bo retrogradna med 4. marcem in 15. aprilom, do 6. junija pa je retrograden tudi Jupiter. V tem času so denarni tokovi precej nepredvidljivi. Impulzivnost nas lahko zavede, da bi precenili svoje finančne zmožnosti. Tudi poroke, začenjanje novih partnerstev, pravne zadeve, najemanje kreditov in nakupi vrednejših stvari, se v tem obdobju ne obnesejo, zato jih preložite na čas po 6. juniju.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
FOTO: Slavna igralka nekoč seks bomba, danes čisto drugačna
Svet slavnih
FOTO: Slavna igralka nekoč seks bomba, danes čisto drugačna
naslednji članek
FOTO: Julia na ulici zasačena čisto brez ličil
Svet slavnih
FOTO: Julia na ulici zasačena čisto brez ličil