profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test: Poldragi kamni s sporočilom - kateri vas najbolj privlači?

23. 2. 2017; 12.02
Avtor: D. B.
poldragi kamni

foto: Zajem zaslonske slike

Kratek test, ki pove veliko o vas in vaši osebnosti.

Kateri poldragi kamen na sliki vas najbolj privlači? Ne izbirajte glede na svojo najljubšo barvo! V nadaljevanju preberite, kaj izbira razkriva o vas.

1. Modri hovlit

Če ste izbrali kamen številka 1, bi se morali bolj osredotočiti na svoje komunikacijske veščine. Čutite potrebo, da bi spregovorili o svojih mislih? Ste bili iskreni glede svojih občutkov do sebe in do drugih? Pozorno poslušate druge ljudi?

Ta poldragi kamen je povezan s komunikacijo v vseh oblikah. Če imate težave z grlom (na primer vnetje grla), je čas, da postanete pozorni na zamolčane besede.

Morda bi morali biti pri pogovorih bolj diplomatski. Ali molčite zato, da ne bi skalili miru ali se izognili prepiru? Govorite z jezo? Čas je, da pozornost posvetite čustvenim težavam, ki stojijo za tem.

Imate težave z ušesi, ker ste se morda odločili, da ne želite več poslušati ljudi okoli sebe, tudi samega sebe? Samo vi veste, kakšna je resnica. Pogosto imajo težave z ušesi otroci, saj ne želijo slišati besede »ne« ali pa ne želijo več poslušati staršev, ki se prepirajo.

Hovlit je poldragi kamen, ki je modre barve, kar lahko prav tako kaže na to, da niste zvesti sami sebi. Ves čas nosite masko in ne dopuščate, da drugi vidijo vaš pravi obraz? Vsi smo edinstveni s svojimi talenti in sposobnostmi. Čas je, da pokažete svetu vaš pravi obraz.

2. Zeleni aventurin

Če ste izbrali poldragi kamen s številko 2, potrebujete ravnotežje, skladnost in mir ter ljubezen. Zelena barva namreč predstavlja vse, kar je povezano s srcem, ravnotežjem, skladnostjo in zdravljenjem ter ljubeznijo. Izbira tega poldragega kamna predstavlja potrebo po ozdravitvi in vračanju v ravnotežje.

Ste se zaprli vase zaradi ran iz preteklosti? Morda imate težave s sklepanjem prijateljstev in sprejemanjem ljubezni.

Čas je, da začnete skrbeti zase. Zavedajte se, da si zaslužite vse najboljše, kar vam lahko življenje ponudi.

Moda ste opazili, da so zidovi številnih bolnišnic pogosto obarvani v zeleno barvo. To je zato, ker je zelena zelo zdravilna barva in predstavlja rast. Torej, zdaj je čas, da poiščete neke vrste zdravljenje. Seveda, so vse težave, ki so povezane s srcem in pljuči, pokazatelj, da potrebujete posebno pozornost.

3. Citrin

Izbira kristala številka 3 kaže na težave, povezane z voljo in močjo. Dajete preveč svoje moči drugim? Ste drugim pustili, da nadzorujejo vaše življenje, namesto da bi sami gospodarili z njim?

Morda ste postali odvisni od drugih ali pa imate nizko samospoštovanje. Zdaj je čas, da se osredotočite na lastno življenje. Preživite čas v miru in se osredotočite na tisto, kar želite v življenju narediti. Da, imate sposobnost, da ustvarite svojo realnost z vizualizacijo, si postavite cilje in zberete pogum in vsak dan naredite korak naprej proti cilju.

Pričakujte veliko in vedite, da ste sposobni uresničiti svoje sanje. Za začetek ni potrebna popolnost. Ta poldragi kamen privlači tudi obilje.

Morda imate trenutno materialne težave ali pa od sebe odganjate obilje, saj se ne počutite tega vredni. Pustite, da obilje vstopi v vaše življenje, piše Atma.

prejšnji članek
Lucija v spodnjicah jemala dih z oblinami
Svet slavnih
Lucija v spodnjicah jemala dih z oblinami
naslednji članek
Zakon Melanie in Donalda v krizi?
Svet slavnih
Zakon Melanie in Donalda v krizi?
#nasazenazenska
nasazenazenska