požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakon Melanie in Donalda v krizi?

23. 2. 2017; 11.07
Avtor: K.A.
Melania Trump- iz Sevnice na vrh sveta-4

Melania Trump foto: Reuters

Vse odkar je Donald Trump postal predsednik ZDA, svetovni mediji pozorno spremljajo vsak njegov korak in seveda tudi vsak korak njegove žene, prve dame ZDA, Melanie Trump.

V javnosti se vse od Trumpovega ustoličenja pojavljajo številni posnetki, na katerih Melania kaže precej žalosten obraz, strokovnjaki za govorica telesa so si edini, da v njunem zakonu ni pravega spoštovanja in povezanosti.

Britanski Mirror je za mnenje povprašal strokovnjakinjo Judi James, ki je natančno pregledala vse fotografije in posnetke, ki so za zdaj prišli v javnost. Kot nekdanja manekenka Melania odlično obvlada nasmeh in samozavestno držo v javnosti, zato se zdi, da ji je vloga prve dame pisana na kožo. A žal, njena telesna govorica ne sporoča nič dobrega, Jamesova tako meni, da je Melania vse bolj nesrečna v svoji zlati kletki.

V javnost je prišel posnetek govora Melanie Trump na katerem jo je Donald bežno pobožal po roki, Melania pa se je v tistem trenutku zdrznila in na obrazu za delček sekunde pokazala precej jezen in obenem zaprepaden obraz. Jamesova meni, da je Trumpu v tem trenutku najpomembnejše to, da je vsa pozornost namenjena samo njemu, v javnosti oddaja vis hladne osebe, ki je brez vseh manir in se niti ne trudi, da bi ugodil svoji ženi. Po mnenju Jamesove se slavna zakonca vse bolj oddaljujeta drug od drugega, za prvo damo pa se zdi, da vse bolj tone v malodušju in osamljenosti.

Melania in Donald Trump foto: Reuters

Še več, Trump vse več pozornosti posveča svoji najstarejši hčerki Ivanki, kar je jasno pokazal že na ustoličenju, ko je bila Melania prepričana, da se nasmiha njej, a je v resnici iskal pogled svoje najljubše hčerke, ki je sedela tik poleg Melanie.

Jamesova tako meni, da kljub vsemu trudu, ki ga Melania vlaga v svoje javne nastope, ne more skriti kako zelo trpi in kako zelo razočarana je nad človekom s katerim je leta 2005 stopila pred matičarja.

Melania in Ivanka Trump foto: Reuters

prejšnji članek
Test: Poldragi kamni s sporočilom - kateri vas najbolj privlači?
Zdravje
Test: Poldragi kamni s sporočilom - kateri vas najbolj privlači?
naslednji članek
Tedenski horoskop: Pred nami so stresni dnevi
Horoskop
Tedenski horoskop: Pred nami so stresni dnevi
#nasazenazenska
nasazenazenska