IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kratek test: Izberite sliko, ki vam je najbolj všeč

22. 2. 2017; 05.44
Avtor: D. B.
slika test barve

foto: Zajem zaslonske slike

Vaša izbira slike veliko pove o vaši osebnosti.

Ta preprost, simpatičen in natančen test osebnosti boste naredili v nekaj sekundah. Razkril bo, kakšna je vaša osebnost. Torej, katera slika vam je najbolj všeč?

Odgovor:

1. Ste prefinjen intelektualec

Imate briljantno in prefinjeno osebnost. V ljubezni ste zadržani. Razmišljate hitro in ste izjemno inteligentni – lahko rešite katerokoli uganko ... S pogovori pogosto ob živce spravljate svojo okolico, saj imate popolnoma drugačna stališča kot večina. Spokoj in udobje sta za vas zelo pomembna. Radi ste v samoti, občutki za vas niso pomembni. Večinoma težite k temu, da ste čim bolj stabilni in močni, tudi če imate čustva, se jih trudite skriti.

2. Ste zelo samostojni in rojeni vodja

Ste srečen človek, ki nikoli ne išče pomoči. V družbi večinoma zasedate visoke položaje in ste izjemno uspešni. V vašem življenju prevladuje logika, na življenje gledate kot na strateško igro. Čas radi preživljate v samoti in ni vam všeč, če ste odvisni od drugih ljudi. Vajeti radi držite v svojih rokah in imate izjemno samokontrolo. Ste hladni, a tudi umirjeni in stabilni. Ste rojeni vodja.

3. Ste šarmer in avanturist

Čvrsto stojite na zemlji in ste svobodnega duha. Ste inovativni in radi počnete nenavadne stvari. Ste impulzivni, za vas je vsak dan nova avantura. Večina vaših dejanj ima skrit namen, vaše ravnanje pogosto šokira okolico. Imate izjemno sposobnost prepričevanja.

4. Ste optimist in sanjač

Ste umirjeni in pogosto sanjarite. Ste optimist z večnim nasmehom in ljubeznijo do drugih. Ste inteligentni in marljivi, včasih sramežljivi. Vaš humor lahko v nekaterih primerih užali ljudi, ki jih ljubite.

5. Ste strastna in markantna osebnost 

Ste pogumni, vedno puščate pečat in ste izjemno atraktivni. Kljub temu ne pozabite, da ima vaša velika življenjska strast tudi temnejšo plat – včasih ste brezobzirni. Pri ljudeh puščate zelo močan pečat in privlačite njihovo pozornost. Hitro se odločate in zlahka izgubite živce.

6. Ste zanesljivi in ljubeznivi

Ste ljubeznivi, hvaležni za stvari in radi skrbite za druge. Vsakemu priskočite na pomoč, skrivnost znate obdržati zase in ljudje vam večinoma zaupajo. Včasih ste skrivnostni. Z lahkoto krmarite med dvema nasprotnima poloma in ste izjemno harmoničen človek. Ste ljubeznivi, ljudje vedno uživajo v vaši družbi – ko so z vami, se počutijo kot doma.

7. Ste inteligentni in imate dostojanstvo

Privlačita vas modrost in duhovnost. Imate svoje dostojanstvo in se neprestano izpopolnjujete. Ste ljubitelj dobre knjige in radi ustvarjate. Ste filozof, radi zlagate male stvari v veliko sliko vašega življenja. Ste pacifist in dober prijatelj, a prvenstveno gledate na svoj interes.

8. Ste posebni in kreativni

Ste priljubljeni, zanesljivi in dobro ocenjujete tako ljudi kot stvari. Veliko razmišljate, a ste pogosto tudi melanholični. Ste kreativni in pogosto pri delu izberete nek svoj, poseben način. Nikoli ne pozabite pokazati ljudem, kako zelo ste posebni. Poleg tega ste tudi zelo šarmantni, zato vas ljudje obožujejo.

9. Imate številne vrline in niste pokvarjeni

Ste prilagodljivi, niste pokvarjeni in vas odlikujejo številne vrline. Lahko se vklopite v okolje. Čeprav na prvi pogled delujete sramežljivo, ste do prijateljev odprti. Dobro veste, kdo ste in kaj ste, verjamete vase in ste zelo dober sodnik. Ljudje vas pogosto prosijo za nasvet in mnenje. Ste eden od tistih, ki so rojeni za 'posebne' stvari. Izjemna osebnost! 

prejšnji članek
Poglejte, kako navihana je hči Roka Terkaja
Svet slavnih
Poglejte, kako navihana je hči Roka Terkaja
naslednji članek
FOTO: Ivanka Trump razgalila dolge noge
Svet slavnih
FOTO: Ivanka Trump razgalila dolge noge