stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj o vas pove pričeska?

19. 12. 2016; 09.34
Avtor: D. B.
pričeska ženska kodri make up

foto: Profimedia

Navade veliko povedo o tem, kdo smo. Tudi naša pričeska pri tem ni izjema.

Pravzaprav lahko prav lasje veliko povedo o osebnostnih lastnostih njihovega lastnika, piše uspesnazena.com.

Spuščeni lasje, čop ali figa – kako so pričeske in osebnostne lastnosti ljudi med seboj povezane? Na sliki izberite vašo najpogostejšo pričesko in preverite, kaj pove o vas.

foto: Zajem zaslonske slike

Rezultati 

1. Ste romantična osebnost, ki je izjemno odprta do novih znanj in izkušenj. Pri ljudeh iščete le pozitivne lastnosti, zato ste, žal, pogosto razočarani. Ste optimist in izjemno pozitivna osebnosti.

2. Ste ženska, ki je prepričana vase in se požvižga na neutemeljeno kritiko. Ne čutite potrebe po velikem številu prijateljev, zato v vaši družbi veljate za najbolj zvestega prijatelja. Nikar ne prenehajte s svojo energijo izpolnjevati ostalih!

3. Dajete vtis izjemno ponosne osebnosti. Kako drugače pa bi se lahko obnašal človek, ki hiti z uresničevanjem vseh zastavljenih ciljev in se ne zmeni za dolgočasne zgodbe? Cilje ste navajeni dosegati sami, pomoči drugih ne potrebujete. 

4. Za tiste, ki vas ne poznajo – ste borka, do vaših bližnjih pa nežni in krotki. Vedno se postavite na stran iskrenosti in poštenja. Nihče vas ne more prevarati.

5. Ste kreativna oseba z bogatim notranjim svetom. Dolgočasna služba ni za vas: živite življenje, ki je prepleteno z umetnostjo in kreativnostjo.

6. Včasih vas moti lastna odprtost do drugih, a ste ena od tistih oseb, ki so vedno pripravljene ponuditi pomoč, tudi neznancem.

7. Ste dober poslušalec in opazovalec. Ne uide vam nobena podrobnost in to je tisto, kar vam pomaga, da postanete vodja.

8. Mnogi menijo, da ni mogoče najti bolj umirjene osebe, vendar je za ostale bolje, da vas ne poskušajo razjeziti. Zanje se namreč ne bo končalo dobro! Preprosto, takšen pritisk prodornega mišljenja ne prenese vsak človek.

9. Dobro razvita samodisciplina in samozavest so vaši aduti. Niste eni izmed tistih, ki najprej razmislijo in nato naredijo. Pri vas je obratno. Verjamete v vse, kar začnete in delate.

10. Ste kreativna oseba, intelektualec in estet. Ne prenesete slabega okusa in se trudite, da v svoji okolici zbirate ljudi, ki so vam podobni.  

11. Ste že opazili, da ljudje pri vas pogosto iščejo tolažbo?  Umirjena, lepo vzgojena in pozorna – kako sploh vam ljudje ne bi zaupali?

12. Ste organizirani in samostojni, všeč vam je, da so stvari jasne in na svojem mestu. Več so vam preproste stvari.

13. Po naravi ste optimist! Cenite vsak trenutek in niste pripravljeni zapravljati življenja za nepotrebne stvari. Težko vas je razjeziti. Ste izjemno močna osebnost.

14. Praktičnost – to je ena od vaših poglavitnih osebnostnih lastnosti. Ne zanimajo vas tuja življenja in trači ... Kaj bo vse to človeku, kot ste vi, ženski, ki z gotovostjo koraka skozi življenje?

15. Morda radi sanjarite in se potapljate v kreativnost in domišljijo, a to vam ne preprečuje, da dosežete vse, kar imate na vašem seznamu »Želim narediti«.

16. Ste mirni, včasih celo izjemno hladni. Tako močan značaj si lahko ljudje le želijo.

prejšnji članek
Bi se jim pridružili v postelji?
Svet slavnih
Bi se jim pridružili v postelji?
naslednji članek
Nasveti: Izognite se prazničnemu prenajedanju
Zdravje
Nasveti: Izognite se prazničnemu prenajedanju