nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test osebnosti: Kaj pa vi vidite?

16. 12. 2016; 05.30
Avtor: D. B.
drevo

foto: Zajem zaslonske slike

To, kar vidite v preprostih oblikah, lahko veliko pove o vas.

Psihologi uporabljajo različne slike, da bi prepoznali osebnostne lastnosti ljudi, in to z dokaj natančnimi rezultati.

Hiter test, seveda, ne more konkurirati natančnosti klinične analize, a kljub temu lahko veliko pove o vas. Torej, poglejte sliko, in povejte, kaj najprej vidite na njej.

Če vidite eksplozijo
Ste kreativni in imate izjemno razvito domišljijo. Če ne delate na področju umetnosti, je čas, da spremenite poklic. Sploh, če niste zadovoljni s svojim poklicem. 

Spomnite se, kaj ste v mladosti imeli najraje? Morda radi prepevate ali plešete? Morda rišete, oblikujete ali oblikujete pričesko? Z lahkoto lahko oživite vašo staro strast. Ne boste obžalovali! 

Če vidite roki
Imate dobro razvito domišljijo, a vsi vaši postopki so podkrepljeni z logiko. Na začetku vidite tisto, kar obstaja, vedno tudi sanjate. Zaradi ostrega razuma in racionalnosti vas ljudje pogosto sprašujejo za nasvet. 

Veste, kako najti izhod iz najtežjih situacij, in poznate najbolj konstruktivno rešitev. Niste naklonjeni paniki in v ekstremnih situacijah umirjate situacijo. Zaradi tega vas drugi občudujejo in vas pogosto določijo za vodjo.

Če vidite drevo
Imate izjemno moč opažanja. Pred vami se ne da ničesar prikriti, zato ker ste pozorni na vsako podrobnost. Veste in vidite vse. Poleg tega lahko občutite druge ljudi. Natančno veste, kaj lahko zahtevate od drugih in kdaj lahko to storite. To veščino bi morali uporabljati tudi pri poslu, saj bi z njo lahko dosegali izjemne finančne uspehe. Če želite z njo pomagati drugim, pa vam svetujemo, da se odločite za poklic psihoterapevta. 

Če nič ne razberete iz slike:


Potrebujete počitek. Nezmožnost, da bi karkoli videli na sliki kaže na to, da so vaši možgani utrujeni, in ne zmorejo učinkovito opravljati nalog. 

Ste v zadnjem času izjemno razdražljivi? Se vam je težko soočati z različnimi težavami? Vse to so znaki utrujenosti. Spočijte se. Po potrebi vzemite bolniško, piše Atma.hr. 

prejšnji članek
Spravite vaše telo v ponovno ravnotežje
Zdravje
Spravite vaše telo v ponovno ravnotežje
naslednji članek
To so najbolj pogosta vprašanja povezana z lepoto
Moda&Lepota
To so najbolj pogosta vprašanja povezana z lepoto