franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Kako se pripraviti na obiske?

6. 11. 2016; 04.00
Avtor: A.P.
dom
Kaj gostje najprej opazijo v vašem domu?

Če nimate dovolj časa za temeljito čiščenje, vendar zvečer na dom dobite goste, morate vedeti le par stvari, na katere bodite pozorni.

Vonj. Dekor ni prva stvar, ki jo gostje opazijo, ko pridejo na obisk, temveč je vonj. V zvezi s tem, vam lahko svetujemo naslednje: napravite prijeten vonj, in sicer tako, da zadnje pol ure, preden dobite obiske, dajte v lonec kuhati limonine in cimetove paličice.

Cvetlice. Rože so edina dekoracija brez katere je dom videti prazen. Tudi umetne rože so lahko videti čudovite, vendar prave rože dodajo še malo svežega vonja.

Vhod. To je tisto, kar gostje vidijo prvo in zadnje. Zato je pomembno, da je vedno urejeno in čisto ob vhodu v stanovanje. Odvisno sicer, koliko imate prostora, vendar prostor za dežnik, čevlje in copate morate nujno narediti, da se bo vsak počutil dobrodošlega, ko pride k vam na obisk.

Kopalnica. Pomemben prostor za vse goste je tudi kopalnica. Zato poskrbite, da imate vedno čisto in dišečo kopalnico, dovolj straniščnega papirja ter sveže brisače.

Nered. Morda nimate dovolj časa za temeljito čiščenje, vendar morate poskrbeti za nered, ki sicer takoj pade v oči. Tudi, če ste vse stvari vrgli le na en kup ali v drugo sobo, mora biti soba v kateri bodo gostje vsaj približno pospravljena.

prejšnji članek
Se znate prebrati?
Zdravje
Se znate prebrati?
naslednji članek
6 napak, zaradi katerih ne shujšate
Zdravje
6 napak, zaradi katerih ne shujšate