stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bridget Jones, skrij se! Prehitevam te po levi ...

14. 9. 2016; 10.03
Avtor: Katarina Štular
7blog
... sem se drla medtem, ko sem previdno stopala na tehtnico.

Če bi zapisovala število izpraznjenih kozarcev vina in vse pregrehe v dnevnik, bi zagotovo za pretekli mesec zmanjkalo prostora na eni strani. Potrebovala bi vsaj tri. Ni kaj, vsako obdobje prinese v življenju nekaj objokovanja. In jaz sem bila sredi največje turbolence takih obdobij ... 

Počutila sem se kot Bridget Jones 
Samo, da se zame nista tepla dva tipa - ampak sem se jaz tepla za enega od dveh. Še vedno sem se spraševala, ali sem naredila pravilno ali pa je bilo nemara to spet ena tistih napačnih odločitev. Kot nakup karirastega plašča, ki spominja na znano blagovno znamko in ga takoj, ko ga prineseš domov, nikoli več ne oblečeš. In veš, da ga nikoli več ne boš dala nase, ker postane grd s trenutkom, ko ga postaviš na obešalnik. 

Odločitve pač
Dobre, slabe, življenjsko pomembne in tiste malo manj. Vse imajo na koncu skupni imenovalec: krepijo človeško naravo in te delajo močnejšega. Modreci so pozabili povedati, da te najprej dotolčejo na tla in poteptajo, tako da se naslednji dan lahko prebudiš z največjim glavobolom. V tistem trenutku se počutiš vse, razen 'močnejše'. In modrovanje o izkušnjah pri tem nič ne pomaga. 

Energetsko na tleh se oklepaš edine stalnice
Če pogledam preteklo obdobje, je bilo samo eno razmerje tisto, ki ga nisem obžalovala. Tisto, ki mi je že zdavnaj zlezlo pod kožo in postalo del mene, del mojega vsakdana. Moj jutranji tekaški ritual z adidas PureBOOST X, ki mi je, verjeli ali ne, z vsakim dejanjem vlival več samozavesti. Dobila sem občutek, da je to edini trenutek v dnevu, ko sem jaz lahko resnično jaz. Brez prirejene postave s podloženimi modrci, brez gore ličil na obrazu in čudežne kreme, ki prikriva podočnjake. Brez spetih las in brez občutka, da se bo moja visoka peta zataknila med tlakovci.

Ja vem, moja razmerja so včasih čudna. A to slednje, z adidaskami, mi vliva neverjetno mero samozavesti. In posledično tudi vse boljše razmerje z mojo tehtnico. Zmagala bom, vem, da bom. 

Se nadaljuje ... 

PS: O mojih preteklih adidas razmerjih, pa si več lahko preberete TUKAJ. 


prejšnji članek
51 letna igralka je bila nekoč takšna
Svet slavnih
51 letna igralka je bila nekoč takšna
naslednji članek
Imate tudi vi takšne simptome? Potem obvezno preberite!
Kulinarika
Imate tudi vi takšne simptome? Potem obvezno preberite!