mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najboljše so samo ene ...

19. 8. 2016; 12.53
Avtor: K. Š.
6blog
Če izbereš napačno obutev, obžaluješ. Ker je poceni z razlogom. Ker te v njih vse boli. Ali pa imaš žulje.

Tako mi je postalo jasno, da pri obutvi ne gre varčevati!

Čevlji za crkljanje

Ko sem, vesela, da mi je končno uspelo slediti svojemu načrtu in trikrat na teden preteči vsaj deset kilometrov, zagledala par čevljev, se nisem mogla upreti. »To bo moja nagrada za odličen trening,« sem si mislila, ko sem vneto vpisovala številko kartice v obrazec za spletni nakup. To je bila dobra odločitev po dolgem času in na zabavi bom naravnost blestela, sem si mislila.

Zabava do jutra in odločitev, ki jo obžalujem
Ko sem prejela nov par plesnih čeveljcev, sem se odločila, da ne bodo ostali v omari. Poklicala sem tri prijateljice in se dogovorila za vikend izlet na morje, kjer se bom z njimi sprehajala po morski promenadi. Sanjala sem že, kako se bom kot morska deklica sprehajala po rivi in lovila poglede zagorelih švedskih turistov (no, mogoče bodo bolj zapečeni kot zagoreli).

S puncami smo končno prispele v našo rezidenco, ko sem se odločila, da grem na lahkoten tek pred večerjo. Trapa na deseto potenco, sem doma pozabila svoje najljubše adidaske PureBOOST X, ki so bile moje zveste spremljevalke zadnjih nekaj mesecev, in namesto njih pograbila par športnih copat, ki sem ga imela od lanskoletnega spletnega nakupa. »Nič, pa gremo!« sem si (optimistično) rekla, ko sem tekla mimo marine in prestižnih jaht v upanju, da bi ujela kak poželjiv pogled. Ko sem naredila približno pet kilometrov, pa se je začelo. Pekoč občutek v stopalih in zbadanje v kolenu. »Ne bom se predala, to je vojna,« sem si mislila in na glas govorila, da me športni copati že ne bodo ustavili. Tako sem – še enkrat TRAPA! – nadaljevala s tekom. Pekoč občutek se je nadaljeval in se na koncu sprevrgel v bolečino, ki se je samo stopnjevala. Namesto vitke antilope, ki se nežno bohoti v množici, sem izgledala kot šepajoč povožen nilski konj z otečenim podplatom.

Moje počitnice so se končale …
… preden so se zares začele. Promenada me ni videla od daleč, prav tako moji novi čeveljci niso doživeli svojega ognjenega krsta v sprehodu med trumo turistov. Ostali so v škatli. Naslednje tri dni sem se premikala samo iz apartmaja do plaže, pa še to na pol obuta v upanju, da si ne bom predrla še zadnjih treh žuljev.

Nauk zgodbe? Če nimaš pravih tekaških copat, NE TECI! Ni vsak čevelj isti. Adidas je pač samo eden :) 


Se nadaljuje …

Moje pretekle dogodivščine z adidas PureBOOST X pa vas čakajo TUKAJ.

prejšnji članek
Bo njegovo novo dekle lahko zamenjalo Monico Bellucci?
Svet slavnih
Bo njegovo novo dekle lahko zamenjalo Monico Bellucci?
naslednji članek
Coco Chanel: Od bede do slave
Moda&Lepota
Coco Chanel: Od bede do slave