stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Razkrivamo: Lepotni ritual čudovite Jennifer Aniston

31. 5. 2016; 07.51
Avtor: C. R.
aniston4

foto: Arhiv revije Avenija

Za lepo telo in kožo se lahko 46 let stara igralka zahvali predvsem svoji disciplini, saj nikoli ne izpusti jutranjih ritualov, ki so pomembni tako za zdravje kot za lepoto.

"Kadar delam, se ponavadi zbujam ob 4.30 ali ob 5-ih zjutraj. Če nimam snemanja, se prebudim med osmo in deveto uro. Ne bedim dolgo v noč, ker se ne počutim dobro,« je priznala Jennifer za revijo Well and Good.

Po bujenju igralka popije svoj eliksir lepote – toplo vodo z nekaj koščki limone, ki vzpodbudijo prebavo ter topijo kalorije. »Umijem se z malo vode in milom, da se prebudim, nato pa se namažem z vlažilno kremo, ki ima visok zaščitni faktor. Govorim o hitrem ritualu, saj ne želim preveč časa posvečati urejanju.«

Zajtrk je najvažnejši obrok dneva

»Ponavadi si naredim smuti iz banane, borovnic, zamrznjenih višenj in proteinov v prahu, z dodatkom zelene zelenjave in kakava. V zadnjem času dodajam tudi kolagen v prahu in opažam razliko. Nohti so bolj močni in zdravi ... in, kako bi pojasnila, tukaj je tudi nek sijaj kože, ki izvira iz notranjosti navzven,« dodaja.

Kadar ne popije napitka, igralka poje toast z jajcem ter nekaj avokada ali pa naredi mešanico žitaric (proso) banan ter mandljevega mleka.

Ustaljen ritem vadbe

»Imam odlično osebno trenerko, s katero najprej pol ure vozim sobno kolo, nato pa 40 minut izvajam jogo. Nato grem v telovadnico, kjer delam različne vaje, da bi ojačala telo. Vedno kombiniram različne vaje. Tek na traku je lahko zelo dolgočasen, zato med njim pogosto poslušam svojo najljubšo glasbo ter tečem v energičnih ritmih,« zaključuje Anistonova.

prejšnji članek
Upanje za bolnega Toma Hanksa?
Zdravje
Upanje za bolnega Toma Hanksa?
naslednji članek
Malo kalorij in veliko zdravja
Zdravje
Malo kalorij in veliko zdravja