stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Fantaziranje ni varanje

28. 4. 2016; 06.33
Avtor: Inja Jurič
moški-ženska
Se pogosto zalotite, da med seksom mislite na drugega? Potem pa vas peče vest, ker ste v mislih »varali« svojega partnerja? Nikar! Malce domišljije ne škodi nikomur.

Mnogi moški med seksom fantazirajo o priljubljenih filmskih igralkah, pevkah ali celo zvezdnicah iz filmov za odrasle. Ženske si v domišljiji predstavljamo bolj romantične predstave o junakih, ki nosijo rože, očarajo s pozornostjo in so seveda odlični v postelji. A malo fantazije, ki vam pomaga razvneti vašo strast, ni škodljive, saj lahko tako prekinete rutino v dolgotrajnih odnosih, kjer tudi ljubljenje običajno poteka po ustaljenem urniku.

Kdaj je domišljija dobrodošla

Ko se znajdete v nevarnosti, da bi v vaši postelji postalo dolgočasno, je ščepec domišljije dobrodošla spodbuda za izboljšanje vajine spolnosti. Vsekakor je sanjarjenje boljša možnost od realnega skoka čez plot in v resnici ne škodi nikomur, sploh če svoje fantazije zadržite zase in jih uporabljate le tu in tam.

foto: Dreamstime

Ne zamenjajte domišljije z realnostjo

Drugače pa je, če se vaše fantazije ne končajo in se v vaših mislih pojavljajo vse bolj pogosto. Če se vsakič, ko se znajdete v postelji s svojim partnerjem, zgodi, da mislite na nekoga drugega, je čas za razmislek. Morda bežite iz realnosti v svet domišljije, kjer je vse mogoče, in pristanek na trdnih tleh bo lahko za vas boleč. Še več, sčasoma lahko stvari pripeljejo tako daleč, da se ne boste mogli več ljubiti s svojim moškim, ne da pri tem sanjarili o drugem. Če sanjarite vedno o isti osebi, je prav tako čas, da prevetrite svoja čustva do partnerja in ugotovite, kaj vam resnično pomeni.

prejšnji članek
Nevarne igrice med rjuhami ki vodijo do poškodb
Zdravje
Nevarne igrice med rjuhami ki vodijo do poškodb
naslednji članek
Kako se spopasti z brazgotinami?
Zdravje
Kako se spopasti z brazgotinami?