franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tako je shujšala 80 kilogramov!

25. 7. 2016; 07.30
Avtor: C. R.
dieta

Monica s svojo poročno obleko. foto: Instagram

Ženska in mati dveh otrok je po tem, ko je skoraj umrla, z dieto izgubila kar polovico svoje telesne teže.

Fotografije osupljive transformacije je 33-letna Monica Perez iz kalifornijskega San Diega objavila na instagramu in navdušila številne, saj je tehtala skoraj 160 kilogramov, z dieto pa nato izgubila kar polovico svoje telesne teže. Zanjo se je odločila po tem, ko jo je zaskrbelo, da nikoli ne bo videla svoji hčeri (8-letno Eleno in 9-letnno Cesio) odrasti in se poročiti.

33-letnica je nekoč tehtala skoraj 160 kilogramov. foto: Instagram

Mislila je, da je doživela infarkt

Monica je januarja 2013 med vožnjo v avtomobilu naenkrat začutila v roki hudo bolečino. Težko je dihala, zato je morala ustaviti avto, mislila je, da je doživela infarkt. K sreči je bolečina hitro minila, Monica pa je takrat spoznala, da mora spremeniti življenjski slog, če želi videti svoji hčeri odrasti.

»Ko sem stopila iz avta, so mi noge odpovedale, in če me nek moški takrat ne bi prijel, bi se zgrudila na tla. Pomislila sem, da bosta hčeri, če bom umrla, ostali brez mame,« je dejala 33-letnica. Monica je tisti večer po nesrečnem dogodku spoznala, da mora spremeniti svoj odnos do prehranjevanja: »Včasih sem pogosto obiskovala McDonald's in za zajtrk pojedla dva hamburgerja ter dva zavojčka pomfrija, velikokrat enako tudi za kosilo.« Po napadu je povsem spremenila prehranjevalne navade ter začela vsak dan obiskovati fitnes. Za zajtrk si je tako privoščila jajce, špinačo in gobe, za kosilo solato s piščancem, za večerjo pa rjavi riž in brokoli.

»Zdaj tudi moji otroci vsak dan telovadijo z mano in so moji najbolj zvesti navijači,« je še dejala mamica, ki je z dieto izgubila kar polovico svoje telesne teže (več kot 80 kilogramov) in se, kot pravi sama, zdaj končno dobro počuti v svoji koži.

foto: Instagram

prejšnji članek
To vam bo uničilo razmerje
Zdravje
To vam bo uničilo razmerje
naslednji članek
"Svojo mamo popolnoma razumem, kar pa ne pomeni, da ji odpuščam"
Svet slavnih
"Svojo mamo popolnoma razumem, kar pa ne pomeni, da ji odpuščam"