stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova RTV-jeva voditeljica že stara znanka medijev

25. 9. 2023; 05.00
Avtor: K.M./PR
Leila Aleksandra Jelić

Voditeljica nove oddaje Leila Aleksandra Jelić. foto: RTV Slovenija

Na male ekrane prihaja nova glasbena oddaja, ki jo bo vodila Leila Aleksandra Jelić, ki pa ni neznanka v medijskem prostoru. Kje smo jo že videli?

Na program TV SLO 2 prihaja nova tedenska glasbena oddaja 33/45 o ustvarjalcih različnih glasbenih zvrsti, kreativnih procesih in zaodrju. Oddaja bo sledila dogodkom na sceni, jih napovedovala in gostila glasbenike. Predstavljen bo tudi spot tedna, ki ga bodo gledalci izbrali na spletu. Voditeljica oddaje bo Leila Aleksandra Jelić, ki pa ni popolna neznanka v medijskem svetu. »Najlepši del priprav na oddajo je zavedanje, kako nastaja glasba, kako jo je včasih noro težko oblikovati, ujeti in definirati po svoje. Z ekipo oddaje delimo navdušenje zaradi visoke kakovosti glasbe v Sloveniji ta hip in se veselimo širjenja dobrih besed o njej,« je med pripravami na prvo oddajo povedala Leila.

Leila se je pred leti v Sloveniji že uveljavljala kot glasbenica. Leta 2011 je izdala prvi single Ti si, gostovala pa je tudi na albumu Svet je lep slovenskega raparja Zlatka. V zadnjih letih je delovala na področju kulture, predvsem filma in glasbe. Izkušnje je nabirala v okviru Društva slovenskih pisateljev, sodelovala v produkcijskih in režijskih procesih slovenskih filmov, kot novinarka je pisala o glasbi in družbi. Je tudi glasbenica. Njena skladba Rajske ptice je bila nemalokrat predvajana na radijskih programih, v duetu z Bordojem je posnela skladbo Nebo.

prejšnji članek
Nepričakovana pohvala za duet Maraaya
Svet slavnih
Nepričakovana pohvala za duet Maraaya
naslednji članek
Šest superživil za hormonsko ravnovesje
Zdravje
Šest superživil za hormonsko ravnovesje
#obraziavenija
obraziavenija