sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovana pohvala za duet Maraaya

25. 9. 2023; 06.00
Avtor: V.M.
maraaya

Maraaya - Nebesa foto: Neo Visuals

Delo zakoncev Vovk so vključili v nedeljsko bogoslužje, Raay in Marjetka močno presenečena …

Med nedeljskim bogoslužjem v narodnem svetišču Marije Pomagaj na Brezjah se je duhovnik posvetil besedilu pesmi dueta Maaraya. Gre za dinamično skladbo Nebesa, ki govori okraju, kjer smo vsi lahko to, kar smo, kjer vedno poskušamo poiskati lepe besede, prijaznost, ljubezen drug do drugega in sprejemanje.

»Glede nebes in nebeškega kraljestva smo lani dobili v naši popularni glasbi eno čudovito pesem, od Marjetke Vovk, če vam morda odzvanja v ušesih ta melodija …« je pričel nagovor duhovnik, ki je nato besedilo zakoncev delil z verniki. Slednje je prišlo na uho tudi Raayu in Marjetki, ki sta konec dneva spletni publiki zaupala svoje vtise.

»Danes sva doživela nekaj nepričakovanega. Besedilo pesmi ‘Nebesa’ je bilo izvedeno med mašo na 1. programu TV Slovenija. Vrednote, izražene v pesmi, so našle svojo pot celo v sveto besedo. To dokazuje, kako glasba lahko združuje ljudi in širi sporočila ljubezni, miru in enotnosti, ne glede na prepričanje ali religijo. Hvaležna sva, da lahko prek glasbe deliva sporočila ljubezni, miru in enotnosti z vsemi ljudmi,« sta strnila v zapis na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Pekarica Leaneen stopila pred oltar
Svet slavnih
Pekarica Leaneen stopila pred oltar
naslednji članek
Nova RTV-jeva voditeljica že stara znanka medijev
Svet slavnih
Nova RTV-jeva voditeljica že stara znanka medijev