stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lindsay Lohan je prvič postala mama

18. 7. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Lindsay Lohan, Bader Shammas

Po letih iskanja je Lindsay Lohan srečo našla v objemu Baderja Shammasa. foto: Profimedia

Od otroške zvezdnice, preko divje faze do materinstva. Lindsay Lohan je mama!

Zvezdnica filmov Zlobna dekleta in Past za starše Lindsay Lohan in njen mož, finančnih Bader Shammas, sta postala starša zdravemu sinu, ki sta mu nadele ime Luai. Novico je za medije v ponedeljkovi izjavi potrdil igralkin predstavnik za stike z javnostjo in dodal, da je družina presrečna. Lindsey in Bader sta se poročila lani, novico o nosečnosti pa sta za javnost potrdila 14. marca letos. Na družbenem omrežju je takrat objavila otroški bodi, na katerem je pisalo "prihajam kmalu" in ob tem zapisala: "Sva blagoslovljena in navdušena."

Kariera Lindsay Lohan se je začela že v zgodnjem otroštvu, ko se je pojavila v oglasih in reklamah. Leta 1998 je dobila prvo večjo filmsko vlogo v filmu Past za starše, kjer je odigrala dvojno vlogo dvojčic. S svojim talentom in očarljivim videzom je pridobila pozornost kritikov in občinstva ter hitro postala priljubljena. Leta 2004 je zaigrala v filmu Zlobna dekleta, ki je postal velik hit in ji prinesel še večjo slavo. S svojo nadarjenostjo za igranje je dokazala svoj razpon kot igralka in se uveljavila kot ena od najbolj obetavnih mladih talentov v Hollywoodu. 

Vendar je z naraščajočo slavo prišla tudi velika javna pozornost, ki je vplivala na Lindsayjino osebno življenje. Borila se je s težavami z odvisnostjo, kar je privedlo do številnih težav in incidentov. Pogosto je bila tarča medijskih škandalov, kar je negativno vplivalo na njeno javno podobo. V zadnjem času je Lohan svojo pozornost usmerila v mednarodno delo, srečo pa našla v objemu svojega moža, s katerim sta se zdaj razveselila največje sreče v svojem življenju. 

prejšnji članek
Raiven priskočila na pomoč najboljšemu prijatelju
Svet slavnih
Raiven priskočila na pomoč najboljšemu prijatelju
naslednji članek
Nepričakovano sta se razšla kar dva hollywoodska para
Svet slavnih
Nepričakovano sta se razšla kar dva hollywoodska para