stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovano sta se razšla kar dva hollywoodska para

18. 7. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Sofía Vergara, Joe Manganiello

Sofía Vergara in Joe Manganiello - ločitev, ki je ni nihče pričakoval. foto: Profimedia

V Hollywoodu čas teče drugače, pa tudi ljubezen. Vseeno pa sta zadnji dve ločitvi presenetili številne oboževalce in poznavalce.

Javnost je včeraj najbolj presenetila vest o ločitvi kolumbijske igralke in zvezdnice serije Moderna družina Sofie Vergara. Ona in igralec Joe Manganiello sta odločitev sporočila preko uradnega sporočila za javnost. "Sprejela sva težko odločitev o tem, da se bova ločila. Kot dve osebi, ki se imata rada in čutita skrb en za drugega, vljudno prosiva, da spoštujete najino zasebnost v tem obdobju, ko plujeva po novi fazi najinih življenj." Parček se je sicer poročil leta 2015, dolga leta pa sta veljala za srečen in uigran par. Oboževalci ločitve niso pričakovali tudi zato, ker sta v zadnjem obdobju vseeno objavila, čeprav redko, skupne fotografije. 

Njun odnos je bil sicer znan po svoji romantični zgodbi. Spoznala sta se na zabavi leta 2014 in se takoj zaljubila. Oba sta priznala, da je med njima preskočila iskra že na prvi pogled. Razmerje med Sofío in Joejem je bilo znano po njuni močni kemiji in strastni privlačnosti, ki je tudi v javnosti nista skrivala. Oba sta javno izražala ljubezen in spoštovanje do drugega. Na družbenih omrežjih sta pogosto delila srečne trenutke svojega življenja skupaj, le ti pa so se v zadnjem obdobju pojavljali vse manjkrat. Za 51-letnico je to že druga ločitev, 46-letnik pa je bil poročen prvič. 

Konec po manj kot dveh letih

Fotografija, ki je sprožila govorice o ločitvi. foto: Profimedia

Ariana Grande in Dalton Gomez sta svoje razmerje skrivala pred javnostjo. foto: Profimedia

V nedeljo pa je govorice o ločitvi sprožila tudi pevka in igralka Ariana Grande. Ta se je leta 2021 na skrivaj poročila z mladim nepremičninskim mogotcem Daltonom Gomezom. Govorice so se začele zatem, ko se je Ariana na teniškem finalu v Wimbledonu pojavila v družbi soigralcev, a brez poročnega prstana. Ameriški mediji zdaj poročajo, da naj bi se parček razšel že januarja, a da je vest zadržal zase. Ne Ariana in ne Dalton ločitve uradno še nista potrdila. Naj pa bi do prišlo zaradi Arianine odsotnosti, saj je veliko časa zaradi snemanja preživela v Londonu. 

Tako razmerje kot sama poroka Ariane in Daltona sta bila zelo zasebna. Poročila sta se pred najbližjimi družinskimi člani in prijatelji. Podrobnosti o zabavi pa v javnosti niso bile nikoli razkrite, saj je par želel ohraniti svoje zasebno življenje izven medijskega žarometov. So pa zatem, ko se je Ariana v Londonu pojavila brez poročnega prstana, številni opazili, da so iz njenega profila izginile nekatere skupne fotografije. 

prejšnji članek
Lindsay Lohan je prvič postala mama
Svet slavnih
Lindsay Lohan je prvič postala mama
naslednji članek
Martin Golob v dar dobil podpisan dres Cristiana Ronalda
Svet slavnih
Martin Golob v dar dobil podpisan dres Cristiana Ronalda