stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Morelj in Challe Salle desetletniku izpolnila največjo željo

25. 2. 2022; 05.00
Avtor: PR
challe-salle, radio-ena, desetletnik, želja

Desetletnemu Blažu so izpolnili željo. foto: radio1

Sovoditeljica Denis Avdić Showa na Radiu 1, Jana Morelj je znova izpolnila željo, ki jo denar ne more kupiti. Tokrat je bil na vrsti desetletni Blaž, ki je doživel najlepši dan svojega življenja.

Izmed številnih želja poslušalcev, ki pišejo Jani, je tokrat prišla na vrsto želja desetletnika, ki je velik oboževalec Challeta Salleta, a ga še nikoli ni spoznal. Zato so Denis Avdić, Miha Deželak in Jana dečka skupaj z očetom povabili na radio z namenom, da si »pogleda kako poteka radijsko delo«. Blaž je v studiu odgovarjal na Denisova vprašanja in ko je eno naneslo na Challeta Salleta, so se mu zasvetile oči. Sprva sramežljivo je začel peti nekaj kitic uspešnice Lagano, ko je naenkrat v studio vkorakal Challe Salle in presenečenega Blaža objel, mu podaril svoja sončna očala in z njim zapel Lagano. Čustveno presenečenje nikogar v studiu ni pustilo ravnodušnega.

Desetletnemu Blažu so izpolnili željo. foto: radio1

»Presenečenje je bilo fantastično, kot vsakič! Prav toplo mi je pri srcu. Ponavadi gre za želje, ki so skrite več let in zato se toliko bolj goreče. Čeprav je Blaž star šele 10 let, obožuje Challeta že kar nekaj časa. In ko izpolniš tako veliko željo otroku, je še toliko lepše. Res se na trenutke počutim kot Boziček,« je v smehu dejala ganjena Jana, ki poziva vse, ki imajo skrito željo naj ji pišejo na darila@radio1.si.

Kako je Blaž opisal dan, ko je spoznal svojega idola in njun skupni nastop, pa si poglejte v posnetku!

prejšnji članek
Bojan Cvjetićanin o svojih začetkih
Svet slavnih
Bojan Cvjetićanin o svojih začetkih
naslednji članek
Recept: Božanski krofi s čokolado
Moda&Lepota
Recept: Božanski krofi s čokolado