Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija se vrača, Ana stopila iz svojih okvirjev

25. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Slika1

Ana Praznik foto: POP TV

Še malo in na POP TV bomo lahko znova spremljali priljubljeno dobrodelno oddajo Delovna akcija. Tudi to sezono boste potrebovali robčke, ob zgodbah usode, ki je zadela izbrane družine, se vam bo namreč trgalo srce. Bo pa Ana seveda poskrbela za ravnotežje s svojo vedrino in oddajo začinila z zanimivostmi. V eni izmed epizod bo denimo naredila nekaj, kar si poprej ne bi nikoli predstavljala.

Za vsemi nami je težko obdobje epidemije, ki je nekaterim družinam zrahljajla že tako trhle temelje. Pod nogami izkopala globoko luknjo, iz katere niso videli izhoda. Ob žalostnih zgodbah, ki jih bodo Ani zaupale izbrane družine, se vam bo trgalo srce in ne boste verjeli, kako sprevržen smisel za humor ima lahko usoda. Zato so se mojstri spet zbrali, zavihali rokave, zavihteli kladiva in lopate. Vodja mojstrov Bojan Žlebnik in priljubljena voditeljica Ana Praznik jim pomagata po najboljših močeh.

Ana Praznik foto: POP TV

“To bo že peta sezona Delovne akcije in letošnje zgodbe so znova srce parajoče, tako da pripravite robčke za vso družino. Spoznali bomo različne zgodbe – od mnogoštevilnih družin do osamljenih upokojencev in čisto za vsakega posebej sem vesela, da sem jih spoznala in se od njih marsikaj naučila. Smo pa z mojstri zdaj že kar dobro uigrani. V teh letih smo se tudi zasebno precej spoznali, kar zagotovo olajša delo, hkrati pa daje dodano vrednost oddaji. Super so moji mojstri, res. Ne samo, da obvladajo, kar delajo, tudi dobri, pošteni ljudje so. Sem pa letos v eni od oddaj naredila nekaj, za kar sem mislila, da nikoli v življenju ne bom. Kaj je to, pa si poglej v oddaji, ki na POP TV prihaja že to pomlad,” je v izjavi za javnost strnila misli simpatična Ana.

Ana Praznik in Bojan Žlebnik z ekipo Delovne akcije foto: POP TV

Ana Praznik in Bojan Žlebnik z ekipo Delovne akcije

Ana Praznik in Bojan Žlebnik z ekipo Delovne akcije foto: POP TV

prejšnji članek
MasterChef: Med tekmovalci tudi postaven študent medicine
Resničnostni šovi
MasterChef: Med tekmovalci tudi postaven študent medicine
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Marijana žrtev hudih zlorab
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Marijana žrtev hudih zlorab