stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znane ženske iskreno priznale: Ločitev je kot smrt v družini

21. 3. 2017; 09.00
Avtor: D. B.
cruise kidman

"Ločitev je nočna mora in je realnost," je po tem, ko se je razšla s Tomom Cruisom, dejala Nicole Kidman. foto: Profimedia

Poraz, neuspeh in žalovanje, ki so jih morale deliti s celim svetom ... Zvezdnice so iskreno spregovorile o ločitvi.

Na žalost vsi zakoni ne trajajo dolgo. Na ločitev niso imune niti znane osebnosti. Za vas smo izbrali 7 iskrenih priznanj slavnih žensk o ločitvi, ki so jo na lastni koži občutile tudi same.

1. Olivia Wilde

"S to osebo ne želiš prekiniti, ne želiš končati zakona, sploh če ti je zelo všeč. Veš samo, da nekaj ni v redu in vse poskušaš spremeniti," je izjavila Wildova v enem od intervjujev. Igralka je bila s Taom Ruspolijem poročena osem let in se je ločila leta 2011.

Olivia Wilde in Tao Ruspoli foto: Profimedia

2. Jennifer Lopez

"Ni večje bolečine in neuspeha, kot je pot skozi ločitev," je dejala Lopezova po tem, ko se je ločila od pevca Marca Anthonyja, s katerim ima dvojčka.

Jennifer Lopez in Marc Anthony foto: Profimedia

3. Jessica Simpson

"To je bilo kot smrt v družini. Prehajaš skozi obdobja žalovanja, nato skozi fazo jeze in nato moraš enkrat začeti živeti svoje življenje," je dejala Jessica Simpson, ko se je po štirih letih zakona ločila od Nicka Lacheyja.

Jessica Simpson in Nick Lachey foto: Profimedia

4. Nicole Kidman

"Mislim, da je ločitev za vsakega težka stvar. To je nočna mora in je realnost. Lahko se pretvarjaš, da si v redu. Vendar so dnevi, ko si dobro in takšni, ko nisi," je izjavila Kidmanova po tem, ko se je ločila od Toma Cruisa.

5. Heidi Klum

"Ljudje pravijo, da je največji poraz v življenju ločitev. Ali sem si želela, da bi se to zgodilo moji družini? Ne, a smo vsi zdravi in živimo naprej," je izjavila Klumova po tem, ko se je ločila od pevca Seala.

Heidi Klum in Seal foto: Profimedia

6. Jennifer Aniston

"Obstaja veliko faz žalovanja. Žalostno je, ko se nekaj konča. Zlomi te in postaneš ranljiv. Ko se poskušaš izogniti bolečini, je to resnično le še večja bolečina. Sem človeško bitje, ki prehaja skozi neko življenjsko obdobje pred celim svetom. Želela bi si, da ne bi bilo pred celim svetom. Zelo se trudim, da bi se lahko dvignila nad to," je izjavila Anistonova po tem, ko se je ločila od Brada Pitta.

Jennifer Aniston in Brad Pitt nekoč. foto: Profimedia

7. Robin Wright

"Ločitev je sama po sebi, pa tudi če imate otroke, za človeka hud poraz. Slabše od tega. Eden od razlogov, zaradi katerega sva se velikokrat pobotala in prekinila, je ta, da sva želela družino obdržati skupaj. Če imaš otroke, je to tvoja družina, in vedno poskušaš še enkrat. To sva delala zelo dolgo," je pojasnila Wrightova po tem, ko se je po 14 letih ločila od Seana Penna.

Preberite tudi, katere zvezdnice so zbolele za rakom. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Horoskop: Pomlad prinaša ovna
Horoskop
Horoskop: Pomlad prinaša ovna
naslednji članek
Znana slovenska voditeljica hudo poškodovana čaka nove operacije
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica hudo poškodovana čaka nove operacije
#nasazenazenska
nasazenazenska