stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mirela spet pri lepotnem kirurgu, ustnice že zdaj prevelike

17. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Mirela Lapanović

foto: Profimedia

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja, Mirela Lapanović, nam je zaupala, da bo zopet obiskala lepotnega kirurga, v tem pa ne vidi nič slabega.

Mirela Lapanović konec meseca potuje v Srbijo, kjer bo vstopila v enega izmed najbolj gledanih resničnostnih šovov v regiji, Parovi, kjer od decembra že sodeluje Ksenija Kranjec, ki je prav tako nastopila v slovenskem velikem bratu. Na vstop v odmevno hišo se že pospešeno pripravlja, ne skriva pa dejstva, da bo za svoj videz poskrbela tudi s pomočjo lepotnega kirurga. 

''Delam na sebi, vlagam v to, ker se zavedam, da sem bila deležna številnih grdih kritik. Zavedam se, da resničnostni šov ljudje včasih samo gledajo in ne želim imeti nekih čudih komentarjev o svojem videzu. Zakaj pa bi ženska v štiridesetih dovolila, da jo stalno ponižujejo? Nismo slabše, nismo grše …,'' nam je zaupala Mirela. Seveda nas je zanimalo, kako bo za svoj videz poskrbela pred odhodom v Srbijo, kamor potuje že 25. marca. Brez obžalovanja pa nam je resničnostna zvezdnica zaupala, da bo ravno danes obiskala tudi lepotnega kirurga. ''Privoščila si bom polnjenje ličnic, malo bom dodala, da bom sveža s polnimi lički.'' 

Kaj pa ustnice? ''Ustnic ne bom, ker so komentarji, da so prevelike, čeprav so meni še vedno premajhne. Ko sem brez šminke in naravni, niso videti tako velike.'' Mirela je izdala tudi to, da si bo privoščila japonsko metodo korekcije obrvi in čisto novo barvo. Postala bo čisto prava in popolna svetlolaska. ''Če bo kdo rekel, da sem neumna, bom lahko rekla, da sem pač ''blond''. Ne bom takšna kot zdaj, ampak popolnoma svetlolasa, kot je Jelena Karleuša,'' še zaključuje Mirela. 

Preverite še, kaj se je zgodilo z Isaacom Palmo, potem ko so ugasnile kamere. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
ŽGEČKLJIVKA: 'Bila sem mokra kot breskev v kompotu!'
Zdravje
ŽGEČKLJIVKA: 'Bila sem mokra kot breskev v kompotu!'
naslednji članek
Zvezde plešejo: Maja Martina poškodovana. Kaj se dogaja na POP TV?
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Maja Martina poškodovana. Kaj se dogaja na POP TV?
#nasazenazenska
nasazenazenska