stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani slovenski voditelj bije težko bitko z bolečino

26. 8. 2016; 08.33
Avtor: Gregor Zalokar/Zvezde
valič vid

foto: Peter Uhan

Po Vidovih standardih je letošnje poletje najbrž »bedno«.

Spomladi si je poškodoval hrbet in krotenje deske ne valovih so zamenjale vaje za gibljivost. Dobro je vsaj to, da ima zdaj več časa za pisanje novih šal, ki jih bo 22. avgusta predstavil na festivalu Panč na Ljubljanskem gradu. Nastopil bo kot nosilec prvega od petih večerov, v katerih se bo zvrstilo 26 komikov iz osmih držav, ob črnem torku pa bo letos na sporedu tudi angleški večer.

Verjamete v počitniške romance?

Seveda. Kakšno sem na srečo že doživel, a počitniška romanca lahko v vsem svojem pomenu obstaja le med počitnicami. Če se podaljša, je to že razmerje. Ali pa 'fukjateljstvo'.

Najbolj poredna stvar, ki ste jo počeli na deski oziroma valovih?

Nisem še seksal na deski, če vas to zanima. Po navadi so valovi vse, kar potrebuješ, ko si z desko v morju, pa še veliko občinstva bi imel, če bi počel kaj porednega s kakšno lepotico na njej.

Vsak moški ima v rokavu nekaj receptov za hiter in preprost obrok, s katerim lahko reši sestradano damo na z zvezdami obsijan večer. Vaš pristop?

Oreščki so zmaga. Ni jih težko prenašati, so lahki, da te ne napenja med seksom, pa še pripravljati jih ni treba, le postrežeš jih. Oreščki rešujejo življenja in zmenke!

Kako na kratko razložite, kaj počnete nekomu, ki ga srečate prvič, pa bi radi naredili vtis nanj?

Zavestno nočem delati vtisa na nikogar. Če se z nekom ujamem v pogovoru, super, če se ne, pa poskušam pač shajati z njim, če moram sedeti na istem sestanku.

Vaša najljubša razvada?

Sladkor in tobak. Obeh se načelno izogibam, a oba me na vsake toliko časa povabita v svoj objem in jaz jima stečem naproti kot mali otrok, ki je pogrešal svojo mamico.

Zaradi poškodbe hrbta ste morali prekiniti izvajanje prve gledališke videoigre Ebola. Kako poteka okrevanje?

Ne spominjajte me na mojo hernijo diska, ker me že hrbet vsak dan spomni, da se moram raztegovati in razgibavati. Ker so mi vsi nevrokirurgi težili z operacijo, je zdaj super. Na operacijo še nisem šel, a me je vsestranski fizioterapevt Roberto Steble usposobil do te mere, da ne čutim več bolečin pri vsakodnevnem gibanju ali sedenju. Zdaj moram le še z vajami pridobiti gibljivost, ki je nisem imel pred poškodbo, in vse bo kot v raju. Deskanje za zdaj še ne pride v poštev, predstavo Ebola pa po vsej verjetnosti nadaljujemo oktobra.

Kaj pripravljate za Panč? Zadnja leta ste se ga izogibali tudi z izgovorom, da nimate novih šal …

Panča se nisem izogibal, ker ne bi imel novih šal, ampak sem te izvajal na Trnfestu, ki je bil v podobnem terminu. Bilo bi grdo, če bi nastopil na Panču, kjer ljudje plačajo vstopnico, naslednji dan pa brezplačno na Trnfestu z enakim gradivom. Organizatorja Panča ne bi bila preveč navdušena. Za letošnji nastop pa še ne vem, kaj natančno bom izvajal. Poletje, ko imam več časa za razmišljanje, vedno prinese nove zamisli, ki jih moram zapisati, a mislim, da bom nekaj prav posebnega pripravil le za obiskovalce Panča.

prejšnji članek
Tamara iz Big Brotherja prah dviguje s to fotografijo
Svet slavnih
Tamara iz Big Brotherja prah dviguje s to fotografijo
naslednji članek
Večja konfekcijska številka? Ne obstaja!
Zdravje
Večja konfekcijska številka? Ne obstaja!