petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miro Senica pozabljen, zdaj ljubi Andreja Stareta!

14. 5. 2016; 11.24
Avtor: L. Ž./Zvezde
stare6

Andrej Stare se po ločitvi od žene Karmen javno ni pojavljal v družbi drugih žensk. foto: Mateja Jordovič Potočnik

Čeprav se poznata že dolgo, so iskrice med njima začele preskakovati šele, ko sta v sebi prebolela srčne težave iz prejšnjih zvez.

Kar šest mesecev je trajalo, da je prišlo na dan, da imamo v prestolnici nov medijsko znan parček. Televizijski komentator in zdravnik Andrej Stare in leta 2013 v televizijskem šovu na Pop TV Gostilna išče šefa zaslovela podjetnica Mojca Javh sta že pred pol leta ugotovila, da sta si všeč. Čeprav se poznata že več kot poldrugo desetletje, so iskrice med njima začele preskakovati šele, ko sta dozorela in v sebi prebolela srčne težave iz prejšnjih zvez.

Mojca Javh foto: M24

Mojca se je v življenju kar nekajkrat razšla precej boleče, nazadnje od Boštjana Novaka, hudo pa je bilo tudi, ko se je končevalo njeno razmerje z odvetnikom Mirom Senico. Andrej pa se po ločitvi od žene Karmen javno ni pojavljal v družbi drugih žensk. Kar nekako zadržan je bil in na pogled precej nesrečen. A kot pravijo tisti, ki so zaljubljeni parček že imeli priložnost videti skupaj, bo zdaj vse nadoknadil. Tako srečnega in zadovoljnega, kot je postal ob Mojci, televizijskega komentatorja skorajda ni mogoče prepoznati.

prejšnji članek
Ekološka hrana ni samo za bogate!
Zdravje
Ekološka hrana ni samo za bogate!
naslednji članek
Lepotni eliksirji, ki napenjajo kožo
Moda&Lepota
Lepotni eliksirji, ki napenjajo kožo