evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdaj se konča serija Skrito v raju in kaj bo na sporedu namesto nje

7. 5. 2024; 01.00
Avtor: PR
Skrito v raju

Skrito v raju foto: POP TV

Slovo prve sezone slovenske uspešnice Skrito v raju na POP TV odpira prostor novim zapletom priljubljenega zdravnika. Veste, o kom govorimo?

Zadnji del prve sezone priljubljene serije Skrito v raju bo na sporedu v ponedeljek, 20. maja. Od 21. maja dalje pa vas bo ob 20.00 na televiziji POP TV s svojo družino in novimi zapleti pričakoval priljubljeni zdravnik dr. Gruber v seriji Gorski zdravnik. Martin Gruber se vrača na POP TV v novi, že 17. sezoni priljubljene serije. Tudi tokrat bo priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, medtem ko se bo ravno tako moral soočiti s preglavicami v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine.

Igralec Hans Sigl, ki je pred leti s svojim obiskom Slovenije povzročil neverjetno navdušenje, je med gledalci še vedno izjemno priljubljen. Na POP TV so deževala vprašanja, kdaj bomo lahko gledali novo sezono. »Trudimo se prisluhniti željam naših gledalcev, ker program ustvarjamo zanje. Izjemno smo veseli in počaščeni nad odzivom serije Skrito v raju, z enakim navdušenjem pa pričakujemo tudi novo sezono Gorskega zdravnika. Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega, zato jih bomo z novimi zgodbami razvajali od konca maja dalje,« je povedala Danica Knego, programska direktorica Pro Plus.

Gorski zdravnik se vrača s 17. sezono. foto: POP TV

Igralska zasedba v več ali manj v enaki postavi na Tirolskem snema serijo že od leta 2008, vmes so pobrali tudi nekaj televizijskih nagrad, malo mestece Ellmau pa je postalo pomembna destinacija filmskega turizma. Da so gore tako ali drugače blizu glavnemu igralcu, je dokazal tudi na obisku pri nas, ko se je odpravil na Šmarno goro. Morda pa je zvonček želja, na katerega je pozvonil, uresničil željo po novi sezoni ...

prejšnji članek
Benetkam se je računanje vstopa za dnevne obiskovalce že močno obrestovalo
Življenjski slog
Benetkam se je računanje vstopa za dnevne obiskovalce že močno obrestovalo
naslednji članek
Sedmo mesto že leta najboljša uvrstitev Slovenije na Evroviziji
Svet slavnih
Sedmo mesto že leta najboljša uvrstitev Slovenije na Evroviziji