nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Med tekmovalci tudi postaven študent medicine

25. 2. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Fabijan Wakouning (25 let)

Fabijan Wakouning (25 let) foto: Ana Gregorič

V novi sezoni šova MasterChef bo za tekmovalni kuharski pult stopil tudi študent medicine Fabijan Wakounig, ki se rad spogleduje s kulinariko, saj naravnost uživa v pripravi kvalitetne hitre hrane.

Fabijan Wakounig prihaja iz Avstrijske Koroške, zase pa pravi, da je precej raznolika oseba, zato nemara ni nič nenavadnega, da ga je kljub študiju medicine svet kuhanja pritegnil do te mere, da je sklenil postati del MasterChef pustolovščine.

Vedoželjni mladenič že dolgo sanja o dveh povsem raznolikih področjih. Poleg tega, da bi postal zdravnik, bi si namreč v prihodnosti želel postati tudi lastnik lepe restavracije, v kateri bi ponujal sezonsko in odlično prezentirano hrano.  

Kdo ve, morda pa bodo sanje postale bližje resničnosti tekom tekmovanja v kuharskem šovu. Pa bo kos stresu pred kamerami? »Navajen sem, da moteče dejavnike lahko ignoriram. Vsaj zaenkrat se mi ne zdi, da bi s stresom pred kamerami imel kakšne večje težave,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil 25-letnik, ki sicer z napetostjo v oddajah ni preveč seznanjen, saj je spremljal le zadnjo sezono šova MasterChef.

Katere veščine kuhanja pa so mu še posebej blizu? »Pomembni so mi detajli, kar pogosto vključim v kuhinjo. Sem delaven in imam stvari rad urejene in pripravljene,« pojasnjuje Fabijan, ki bo skušal sodnike navdušiti z motivacijo, umirjenim delom in urejenim kaosom.  

Simpatičen, kajne? A punce, nikar ne mežikajte preveč! Odličen kuhar in bodoči zdravnik je namreč srečno zaljubljen.

prejšnji članek
Žuža in Beno še vedno srečno zaljubljena
Svet slavnih
Žuža in Beno še vedno srečno zaljubljena
naslednji članek
Delovna akcija se vrača, Ana stopila iz svojih okvirjev
Svet slavnih
Delovna akcija se vrača, Ana stopila iz svojih okvirjev