stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

ŽGEČKLJIVKA: 'Bila sem mokra kot breskev v kompotu!'

17. 3. 2017; 08.00
Avtor: Vanilija
Sem lepa in zapeljiva ženska. Pika. Samozavestna tudi - včasih. No ja, vsaj trudim se, še vedno se namreč v mojo zavest rad prikrade majhen siten črviček, ki me želi postaviti na svoje mesto. A se ne dam, o ne! Čeprav pogosto bijeva notranje bitke …

Izpod prhe sem gola stopila pred ogledalo in se zazrla v polne obline, ki mi jih je ponujala zrcalna slika. Nimam ploskega trebuščka in čvrstih stegen, pa tudi prsi so nekoliko klonile pod svojo težo, a kljub temu se mi zdi, da sem pri svojih 42-letih videti presneto dobro. Že davno sem odvrgla pretežka kritična očala, brez katerih vidim sebe in svet veliko jasneje in predvsem brez nepotrebnih puhlic, ki zakrivajo pogled na resnično lepoto.

Danes je prav poseben večer. Ven se odpravljam, v lokal, kjer ob večerih vrtijo dobro glasbo. Mika me, da bi se zavrtela, pozabila na svet okrog sebe. Rada bi pregnala meglen utrip vsakdana, prežet z dolgočasno rutino, ki me duši in mi ne dovoli, da bi zajela zrak s polnimi pljuči. ''In ta so preceeeeej, velika, kajne, ti pohujšljivka!'' mi pred oči skoči moja notranja boginja, da se zdrznem in stresem s temnimi kodri.

Nase navlečem majhno črno oblekico, za katero se zdi, da jo je sušilni stroj skrčil za dobro številko. Ni mi mar, vem, da me bodo po zapeljivih nogah božali strastni pogledi neznancev. ''Oh ti packa,'' mi na uho zopet zasika znani glas, da glasno prhnem in navijem glasbo do konca. Ritem mi napolni ušesa, žametno moško petje pa me nežno poboža po vseh kotičkih mojega voljnega telesa. "Pa daj, norica, se ne bi raje 'flosala' po kavču, se basala z ostanki hrane in brala knjigo?'' se spet oglasi zajedljivka, jaz pa med natikanjem vrtoglavih petk glasno zapredem, da pobegne tja daleč v skrite kotičke moje zavesti.



V lokal stopim samozavestno, kot da nosim telo neustavljivo privlačne lepotice. Noge koketno postavljam drugo pred drugo, da je hoja rahlo zibajoča in kot kaže precej zapeljiva, saj se je name prikovalo kar nekaj parov lačnih oči. ''Maješ se kot pijana ritasta zebra! Ljudje so šokirani, ne pa očarani!,' se oglasi, saj veste kdo.

Na vrtoglavo visok stolček ob barskem pultu se povzpnem malce preveč zagnano, a nikakor tako, kot bi skočila na kozo – primerjava, ob kateri se pravkar glasno krohota moj notranji jaz. S komolcem se naslonim na pult in se globoko zazrem v natakarjeve oči. Zaželela sem si rdečega vina in ker bi težko preglasila glasno utripanje glasbe, mu izdatno pomežiknem. Za vsak slučaj, da me v množici žejnih ne bi spregledal. Očitno je bila ta skrb odveč, nemudoma se mi je približal in z rahlo zadrego na obrazu sprejel naročilo. ''Opa, zdaj pa že natakarje pecamo, luštno!'' Debelo pogoltnem sladki vinski nektar, kot da bi to lahko odplaknilo nadležni zvok iz moje glave. ''Misli si! Poglej se no, napajaš se kot vol sredi puščave!''

Kdo pravi, da je seks v zakonu z leti dolgočasen?! foto: Profimedia


S prsti potrkavam ob ritmu glasbe in željno srkam vino, ki mi je že tako prebudilo čute, da me med nogami pošteno ščemi. Rahlo pomencam in se s prekrižanimi nogami ozrem po polnem prostoru. Zagledam ga nedaleč stran. Vem, da strmi vame, o tem ni nobenega dvoma. Za menoj se drenjata dve pijani šlevi in dvomim, da bi bil ta globok pogled namenjen njima. S palcem se podrgne po bradi in srkne obilen požirek belega vina. Ne umaknem pogleda. Z jezičkom se zapeljivo dotaknem zgornje ustnice, morda nekoliko preveč, saj se mi pod nosom zasveti tanek sloj sline. ''Juhej, torej sta sedaj glava in telo v ravnovesju! Me je že zaskrbela tale tvoja lužica v hlačkah!'' Oh, utihni coprnica stara, saj jih sploh nimam!

Ko na moja stegna pade senca krepke postave, vem, da ni več poti nazaj. Roko mi ponuja šarmanten moški, s poševnim nasmeškom in očmi rjavimi kot čokolada. Postaven je, pod skrbno zlikano srajco se napenjajo obrisi čvrstih mišic. Rjavi prameni las se mu ob ušesih prikupno kodrajo, da me preplavi ljubeč občutek domačnosti. ''A kar sami ste tukaj?,'' šepne in zdi se, da v grlu komaj zadržuje zametke glasnega krohota. ''O, sama, čisto, čisto sama,'' pokimam ter rahlo razprem noge, da mu ponudim skorajda rajski pogled na obrita stegna. Približa se mi počasi kot divja mačka, ki preži na svoj plen. Ko sem ob ušesu začutila njegovo sapo, so mi telo ogrnili ognjeni valovi. ''Pridi, greva!'' zarežejo besede tja dol v globino mojega okroglega trebuščka, da me pošteno zaboli med nogami.


''Ja pa presneto, Brigita, saj si mokra kot breskev v kompotu!!!'' blekne osupel glasek, da odmeva v moji notranjosti. ''Pa sem res, kajne in komaj čakam, da me tale pohotnež zgrabi, zarije glavo med moja stegna in posrka sleherno kapljico!''

Nisva zgubljala besed in časa. Divje sva se pognala skozi lokal, kot bi tekla pred življenjem, ki naju je posrkalo vase. Ko je v pljuča zarezal hladen nočni zrak, sem že glasno sopla na robu parka, tik za priljubljenim barom. Odvlekel me je do skupine dreves, ki so nama nudila zavetje pred morebitnimi radovednimi pogledi. Pa saj nama niti ni bilo mar. Vseeno mi je bilo za ves svet! Strast, ki se je kot plemenski bik prebujala v moji notranjosti, je rasla s takšno hitrostjo, da sem za hip izgubila tla pod nogami. Naslonil me je na deblo ter ob moje prsi in trebuh pritisnil svoje čvrsto telo. Začutila sem trdega korenjaka, ki mu je lačno utripal ob stegnu in si zaželela, da si me vzame tako divje, kot še nikoli. Ko je hladen zrak pobožal čvrsti bradavički, ju je lakomno vzel v usta, da sem kriknila od užitka. Z jezičkom me je božal in dražil, sesal sladke vršičke, z roko pa se igrivo sprehajal tam, kjer so se pretakali sokovi naslade. Moje telo je raziskoval kot podivjana žival, grobo me je potisnil z obrazom proti drevesu, da me je hrapavo lubje podrgnilo po pordelih licih. Tlesknil me je po zadnjici in se z ustnicami približal vlažni pički. ''Tako je, draga moja notranja boginja, po pički! Kje si zdaj?'' Nisem le mati in gospodinja! Sem ženska, ki pravkar glasno stoka, izgubljena nad sklonjeno glavo svojega moža, ki jo z usti obdeluje tako divje, da se ji bo zmešalo!

Prav to sem potrebovala, divji seks izven objema domače postelje. ''Še vedno si prava mačka,'' mi pomežikne Gorazd, ko se vračava na parkirišče. ''Čisto si me zdivjala! Naslednjič greva lahko kar do vrta pod drvarnico,'' se smeji. ''Ali pa te zagrabim, ko boš prekopaval gredo! S tistimi svojimi mišicami in umazanimi rokami si že od nekdaj tako seksi,'' se zahahljam in mu pritisnem poljubček na lica, ob katerih se mu kodra meni ljubi pramen las …

prejšnji članek
Slavna igralka seksala, zdaj se čaka njen posnetek
Svet slavnih
Slavna igralka seksala, zdaj se čaka njen posnetek
naslednji članek
Mirela spet pri lepotnem kirurgu, ustnice že zdaj prevelike
Svet slavnih
Mirela spet pri lepotnem kirurgu, ustnice že zdaj prevelike