stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Takšne ženske lahko zapeljejo vsakega moškega

14. 12. 2016; 10.45
Avtor: A.K.
Ženska, privlačna, zapeljiva, zapeljevanje, partnerica

foto: Profimedia

Ženske se vedno sprašujemo, kaj moške privlači.

Odvisno pa je tudi od tega, ali jo išče za dekle, ženo ali pa le želi z njo preživeti petkov večer. Vsekakor pa moški pri ženskah iščejo naslednje.

Samozavest


Moški želijo, da so njihove ženske samozavestne; nekdo, ki brez strahu vstopi v prostor poln ljudi in brez težav vzpostavlja očesni kontakt, je izjemno privlačna oseba. Z ženskami, ki so samozavestne okoli svojega videza in sposobnosti, je lažje živeti, kot s tistimi, ki jim tega manjka. Lepo je, ko se ženska nasloni na moškega in išče tolažbo od časa do časa, če pa to počnete ves čas, pa delujete odvisni in moški se vas bodo hitro naveličali.

Smisel za humor
Nihče noče biti s človekom, ki je ves čas naporen in resen.Moški si želijo, da se ženske smejimo njihovim šalam, da se znamo same šaliti in uživati v smehu. Ne želijo si pesimistične partnerice, ki ima o vsem negativno mišljenje in ne zna uživati. Ženske, ki so vesele in pozitivne se dopadejo vsem, ne le moškim oz. potencialnim partnerjem.

Urejenost


Vse ženske se zavedamo, da je videz pomemben, saj to je tisto, kar moške privlači na začetku. Moški obožujejo ženstvena dekleta, saj se poleg njih počutijo še bolj možate. Govorimo o dekletih z lepo kožo ter lasmi in splošnim urejenim videzom, ne pa o frizuri in naličenosti. Gre predvsem za nego in splošno urejenost.

Neodvisnost
Neodvisnost moške izjemno privlači, saj si vsak želi partnerja, ki ima urejeno življenje. Čeprav je moškim všeč skrb, pa ne marajo žensk, ki se ves čas vrtijo le okrog njihovih partnerjev. Moški potrebujejo skrb in pozornost, istočasno pa potrebujejo tudi prostor in čas zase.

Razumevanje


Moški si želijo žensko, ki jih bo razumela in sprejemala v celoti, takšne kot so. Želijo si podpore, da ženska spoštuje njihova prepričanja in da so ji všeč vsaj podobne stvari kot njim. Ženske, ki so kritične do vsakega brez razloga, moške pač odbijajo. Vsi iščemo partnerja, ki nas bo sprejemal in spoštoval.

Iskrenost in zvestoba
Predvsem si moški želi žensko, ki mu bo zvesta in ki ne bo lagala. Želi si zagotovilo, da bo lojalna, če bo njegova partnerica.

Zrelost


Otroški govor je lahko na vsake toliko ljubek, vendar moški imajo raje, da se ženske obnašajo zrelo in v skladu s svojimi leti. Ženska bi morala biti sposobna voditi normalen pogovor, v katerem ne omenja oblačil in ličil. Morala bi biti zanimiva in ne preveč glasna. Ženske, ki preveč pijejo, psujejo in kadijo, moški ne smatrajo kot privlačne.

Skrbnost
Moškim paše, da se ženske vrtimo okoli njih in jim z malenkostmi dokazujemo našo skrbnost. Male geste, kot so kuhanje, skrb za perilo, skrb za njegovo prehrano ali poljubček preden se razideta, moški zelo cenijo. Počutijo se dobro, ko jim ženska pokaže, da je tudi on v centru njene pozornosti, treba pa je vzdrževati mejo, saj kot partnerice ne želimo postati druga mama.

Podpora
Moški, ki iščejo partnerico, si želijo, da ga bo le-ta podpirala. Moški, ki mu je izjemno pomembna kariera, potrebuje žensko, ki ga bo v tem neizmerno podpirala. Potrebuje namreč nekoga, ki ga bo poslušal, brez posmeha in zaničevanja. Nekoga, ki mu bo dal objektiven nasvet, ko ga bo potreboval.

Sproščenost
Moški iščejo sproščene ženske, napete ženske jim namreč niso všeč. Sosedovo dekle, Girl next door, kot jo imenujejo Američani, je moškim najljubša, kadar iščejo partnerico za zvezo. Žensko, ki jo lahko pripeljejo domov predstavit staršem, žensko, s katero se bodo zabavali in žensko, s katero bodo lahko preživeli kvaliteten čas. Moški obožujejo ženske, ki se znajo sprostiti, tudi če se bodo ličila razmazala.

prejšnji članek
S kristali do trdnejšega zdravja
Zdravje
S kristali do trdnejšega zdravja
naslednji članek
Kaj je prinesla včerajšnja polna luna?
Horoskop
Kaj je prinesla včerajšnja polna luna?