IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Praznična darila, ki jih ljudje ne želijo

13. 12. 2016; 11.12
Avtor: K.M.
darila slaba

foto: Profimedia

Vsako leto podarjate darila, ki jih v resnici nihče več ne želi.

December je čas obdarovanj, a je včasih bolje, da namesto darila pridete praznih rok, saj obstaja kar nekaj stvari, ki jih ljudje preprosto ne želijo več. Gre za darila, ki delujejo kot zelo logična in lahka izbira, a jih osebe, ki jih prejmejo, ne uporabljajo, ali pa jih imajo že preveč. Preverite, katere stvari, oziroma izdelki, se letos ne smejo znajti v darilih, ki jih boste podarili. 

Kava

Paketi kave so odlično darilo za osebe, ki jo z veseljem in veliko pijejo. Velikokrat pa je pomembna tudi vrsta kave, saj ljudje radi vztrajamo pri poznanih okusih in tako nečesa novega sploh ne želimo preizkusiti. Zato je to darilo eno izmed najslabših in najmanj zaželenih. S kavo obdarite le osebe, ki jih resnično dobro poznate in ste zato prepričani, da se bodo takšnega darila resnično razveselili. 

Izdelki z močnim vonjem

Kljub temu, da oseba, ki jo boste obdarili, obožuje sveče, ali pa dolgo namakanje v odišavljeni kadi, to še ne pomeni, da ji bo všeč vonj gela za tuširanje, ki ji ga boste prinesli. Tako kot okus za hrano, je različen tudi okus za vonjave. Nekaterim so všeč določene dišave, ki jih drugi ne prenašajo, različna pa je tudi občutljivost. 

Oblačila

Kosi oblačil so najslabša možna darila. Za začetek gre za zelo neosebno darilo, ki bo čez sezono ali dve romalo v koš za smeti. Po drugi strani pa lahko z nakupom oblačil osebo, ki jo boste obdarili, tudi užalite, če ji recimo kupite za dve številki preveliko majico. Predvsem predstavnice ženskega spola bodo mislile, da jih vidite v takšni luči. 

S prazniki povezana darila

Kipci in fotografije z božično tematiko niso nikoli dobra izbira. Ti izdelki so aktualni samo v decembrskem času, že z januarjem pa se jih pospravi v omaro, kjer kar 11 mesecev nabirajo prah. Še huje je, če takšno darilo podarite v januarju, saj si oseba s kipcem Božička res ne more pomagati. 

Sladkarije

Kljub temu, da skoraj vsi obožujejo sladkarije, jih je v božičnem in novoletnem času preprosto preveč. Si predstavljate, da vam bi vsi za praznike prinesli samo vašo najljubšo čokolado? Na koncu bi jo vi zgolj podarili naprej, ali pa bi ji, še huje, potekel rok trajanja. Zato tudi svojim prijateljem ne nosite prekomernih količin sladkarij ali slaščic. 

prejšnji članek
Eva Longoria: Obleka, ki ni primerna za nižje ženske
Moda&Lepota
Eva Longoria: Obleka, ki ni primerna za nižje ženske
naslednji članek
Horoskop: Usojena sta si!
Horoskop
Horoskop: Usojena sta si!
#nasazenazenska
nasazenazenska