stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Ženske varajo moške, ki imajo večje

23. 5. 2016; 12.15
Avtor: C. P.
microfiber-underwear-men-sexy-male-models

Večji penis naj bi bil zelo zaželen, a ne vedno. foto: Arhiv

Moški menijo, da je dolžina spolnega organa velika prednost, vendar se motijo.

Raziskovalci iz ZDA in Kenije, so na podlagi terenskih raziskav prišli do zanimivih informacij. Ženske s partnerji, ki imajo nadpovprečno dolžino penisa, svoje drage veliko bolj pogosto varajo. Razlog so bolečine pri spolnem odnosu, kar pomeni manjšo možnost, da se ženska sprosti brez strahu, da jo bo odnos bolel.

Varanje partnerja? Odsvetovano.

Kot kažejo spoznanja po vsem svetu je varanje partnerja, ne le moralno sporno, povzroča tudi zdravstvene težave. Prej vas lahko zadane kap od stresa, lažje dobite spolno prenosljive bolezni in trpite zaradi nespečnosti. Zelo verjetno vam upade tudi celoten imunski sistem zaradi dvojnega življenja. Zaradi varanja se polovica parov loči, kar je seveda dodaten stres. Kljub temu, svoje partnerje vara od 30 - 60 % moških in od 20 - 50 % žensk.

Presenetljivo so raziskovalci, ki so opravili 1090 intervjujev ugotovili, da na zvestobo v zakonu pozitivno vpliva, da so ženske starejše in da so v zakonu zadovoljne. Še enkrat se je potrdilo, da velikost penisa je pomembna, samo ne na način kot so to mislili moški. Kot kaže omenjena študija je večji penis lahko prej ovira kot prednost za zadovoljstvo ženske v spolnosti. Čeprav, kar ni presenečenje, je največji razlog za nezvestobo žensk sum, da jih moški varajo z drugimi. Začaran krog torej, ki vseeno kaže, da se je bolje poročili po 25. letu in si izbrati partnerja s katerim se ujameš. Ne le  spolnosti.

prejšnji članek
Uvrščena med najbolj seksi ženske postala nuna
Svet slavnih
Uvrščena med najbolj seksi ženske postala nuna
naslednji članek
Boj proti bakterijam, odpornim proti antibiotikom
Zdravje
Boj proti bakterijam, odpornim proti antibiotikom