stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj Melanie Trump nihče ne želi oblačiti?

23. 11. 2016; 05.10
Avtor: A.K.
melania trump 2

foto: Profimedia

Mnogi modni oblikovalci si štejejo v čast, da si je Michelle izbrala njihovo kreacijo. Pri bodoči prvi dami pa naj bi bila zadeva malce drugačna.

Menda se modni oblikovalci izogibajo Melanie in ji ne želijo ponuditi svojih kreacij. Številni oblikovalci naj bi 46-letnico že začeli »bojkotirati«. Prva je ta korak storila Sophie Theallet, ki je redno skrbela za modne kreacije, v katerih je dih jemala Michelle Obama. Sophie je nagovorila mnoge kolege, naj sami storijo enako. Na družbeni omrežji Instagram in Twitter je zapisala, da proti Melanii nima nič, ima pa veliko proti njenemu soprogu in njegovim spornim stališčem. Zapisala je, da njenih kreacij bodoča prva dama ne bo nosila. »Kot nekdo, ki slavi raznolikost, osebno svobodo in spoštuje različne življenjske sloge, ne morem sodelovati pri oblačenju prve dame. Tudi sama sem bila migrantka, zdaj sem počaščena, da sem lahko v ZDA uresničila svoje sanje. Michelle Obama sem oblačila zadnjih 8 let in to mi je bilo v veselje in čast. Rasizem, seksizem in ksenofobija pa niso vrednote, s katerimi se moja blagovna znamka ponaša,« je zapisala oblikovalka. 

foto: Profimedia

Prvič v zgodovini ameriških volitev so se vplivne revije in časopisi zavezali, da bodo dali podporo predsedniški kandidatki Hillary Clinton. Med njimi so bili Calvin Klein, Marc Jacobs, Ralpf Lauren, Donna Karan, Diane von Furstenberg in celo revija Vogue.

Nekateri modni oblikovalci pa bodo politiko vseeno pustili ob strani. Kreativni direktor Moschina, Jeremy Scott, je dejal, da je Melania videti super, ima čudovito telo in ve, kako nositi oblačila. Zato je prepričan, da ne bo imela težav pri izboru kreacij, ki jih bo želela nositi.

prejšnji članek
Kylie Jenner zopet gola
Svet slavnih
Kylie Jenner zopet gola
naslednji članek
Shujšajte premišljeno
Zdravje
Shujšajte premišljeno
#obraziavenija
obraziavenija