pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Shujšajte premišljeno

23. 11. 2016; 04.07
Avtor: A.K.
Ženske dieta
Ko začnemo hujšati, se nam v misli prikrade prikrajšanost, prepovedi in neskončen trud. Negotovi smo v rezultate. Da bi se temu izognili, moramo delati na sebi, in sicer:

Nizka samozavest. Ne dvomite v vašo notranjo moč, zaupajte si. Izognite se vsem negativnim mislim in stvarem, ki vas obdajajo. Iščite v sebi pozitivo in jo krepite, da prevlada v vas. Nagradite se na vsak dosežek!

Prikrajšanje. Vedno si želimo tisto, česar ne moremo imeti. Prikrajšanje vodi v začaran krog občutja krivde, prepovedi in kršenja. Hranite se z zdravo prehrano, kadar ste lačni, jejte. Ko začutite prvi občutek sitosti, nehajte jesti. Jejte na 3 do 4 ure, počasi in vedno, ko ste lačni.

Previsoka pričakovanja. Imejte realna pričakovanja. Če hujšate zdravo, ne boste prvi teden izgubili 5 kilogramov, tako preprosto je. Imejte visoke cilje, vendar realna pričakovanja. Takšna, ki jih lahko uresničite, seveda.

Sprostite se. Ne obremenjujte se ves čas, kaj lahko in česa ne smete jesti. To vam lahko prinese le stres in dodatne kilograme. Hujšati je lahko zabavno, dokler niste s tem preveč obremenjeni.

Telovadba. Ni potrebna neka ekstremna aktivnost, dovolj je že kakšen daljši sprehod. Počasi segajte po težjem in na koncu se boste počutili super.

prejšnji članek
Zakaj Melanie Trump nihče ne želi oblačiti?
Moda&Lepota
Zakaj Melanie Trump nihče ne želi oblačiti?
naslednji članek
Pretepaški zvezdnik tokrat udaril svojega oboževalca
Svet slavnih
Pretepaški zvezdnik tokrat udaril svojega oboževalca
#obraziavenija
obraziavenija