nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poskrbite za prsi!

14. 8. 2016; 08.00
Avtor: A.K.
prsii
Slabe navade lahko pripeljejo do povešenih prsi.

Ste vedeli, da se prsi povesijo hitreje kot ostali deli našega telesa? Starost in stil življenja najbolj vpliva na njihov izgled, in čeprav ne moremo zaustaviti staranja, lahko pa vsaj zmanjšamo ali se celo znebimo vzrokov, ki prsi postarajo in zaradi katerih prsi postanejo povešene.

Kajenje. Zaradi kajenja koža izgublja elastičnost, zato se hitreje postara na prsih, nato pa tudi na obrazu.

Hujšanje. Če ste eni izmed tistih, ki se celo življenje borijo s kilogrami in ves čas hodijo na yo-yo diete, se vaše prsi vedno bolj povešajo. Če v kratkem času izgubite veliko kilogramov, prsi pričnejo viseti in se nikoli ne povrnejo v prvotno obliko, tudi če se zredite nazaj. Zato hujšajte zdravo, počasi in postopno.

Krema za sončenje. Če se ne namažete s kremo za sončenje tudi po prsih, kadar ste na soncu, bo koža na dekolteju dobila pege in gube, izgubila pa bo tudi elastičnost. Vedno, ko se boste nastavljali soncu, se namažite s kremo za sončenje s čim višjim zaščitnim faktorjem.

Napačen nedrček. Košarice in naramnice, ki niso prave za obliko in velikost vaših prsi, vsekakor vplivajo na njihov izgled. Zato raje zapravite par evrov več, ko kupujete nedrček, da bo pravi za vašo velikost in obliko, saj zagotovo ne želite imeti povešenih prsi.

Intenzivna telovadba. Čeprav so intenzivne kardio telovadbe odlične za vaše telo, to ne drži tudi za izgled vaših prsi. Če ima vaša telovadba veliko elementov s skakanjem, je športni nedrček must have oprema.

prejšnji članek
Ne recite ne limoni
Moda&Lepota
Ne recite ne limoni
naslednji članek
Niso vse kalorije enake
Zdravje
Niso vse kalorije enake