zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Simon Vadnjal o bolečem razhajanju

24. 4. 2024; 05.00
Avtor: PR / V.M.
1Simon Vadnjal

Simon Vadnjal foto: LR Photography

Voditelj in glasbenik se je tekom nove skladbe dotaknil boleče ljubezenske teme. Slednjo pred oči poslušalcev slika s prijateljico Katarino Nateska.

Simon Vadnjal ni le tv voditelj in novinar, velik del njegovega ustvarjanja zavzema glasba– je odličen pevec, ki se ob spremljavi kitare odlično znajde na koncertnih odrih, tokrat ga bomo spoznali tudi kot avtorja glasbe in besedila v skladbi, ki jo je poimenoval »Malo manj«. Producent pesmi je Kevin Koradin, skupaj s Cliffordom Goilo sta se podpisala tudi pod aranžma.

simon vadnjal. foto: LR PHOTOGRAPHY

Simon o zadnjem krogu dvojine

Simon v besedilu pesmi obravnava najbolj ranljiv del ljubezenskega odnosa – razhajanje, nekaj več nam je zaupal sam: „Praktično vsi poznamo občutke, ko se skupna pot para zaključuje, vendar se zaradi navezanosti z bližnjo osebo z realnostjo težko soočiš. Ko v odnosu z ljubljeno osebo pristajaš na malo, pa še malo manj, napoči čas le še za en, zadnji krog dvojine," o rdeči niti nove skladbe razmišlja glasbenik.  Ker pa je dvojina simbioza med moškim in ženskim principom, je glasbenik k sodelovanju povabil vsestransko glasbenico Katarino Nateska.

„Ker je v besedilu pesmi „Malo manj" prisoten tudi dialog z žensko, sem že pri ustvarjanju razmišljal o pravem ženskem vokalu in v nekem momentu sem zaslišal glas prijateljice, glasbenice, bobnarke in pevke Katarine Nasteska, ki mi je pomagala pri dokončanju skladbe," je še pojasnil Simon, mi pa lahko le dodamo, da sta se glasbenika odlično ujela, skladba pa je kar klicala po tem, da se ji pridruži še videozgodba.

Glasbenika lahko pogosto ujamemo na koncertnih odrih, v prihajajoči sezoni nam obljublja še več nastopov – že 12. julija se dobimo pod odrom na festivalu Pivo in cvetje, kjer bo Simon s spremljevalnim bandom nastopil na Burin odru.

prejšnji članek
Manca Špik in Kvatropirci z glasbo preganjajo hladne dni
Svet slavnih
Manca Špik in Kvatropirci z glasbo preganjajo hladne dni
naslednji članek
Spoznajte wabi sabi - naravni trend opremljanja prostorov
Življenjski slog
Spoznajte wabi sabi - naravni trend opremljanja prostorov