Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Če nosite tanga hlačke, vedite ...

15. 12. 2016; 06.33
Avtor: A.K.
model-586160_1920

foto: Pixabay

Razkrivamo vam 5 stvari, ki bi jih morala poznati vsaka ženska, ki rada nosi tangice.

Dejstvo je, da so eden najbolj praktičnih izumov ženskega spodnjega perila, zagotovo tanga hlačke. Videti so odlično, ne puščajo sledi običajnih hlačk na oblačilih in v njih se počutimo seksi.

Ne glede na to, kako radi jih imamo, pa se vsi zavedamo, da jih ne bi smeli nositi vsak dan. Paziti pa moramo tudi na kvaliteto.

1. Zaradi tangic lahko dobite tudi infekcijo

To sicer ni pravilo, zavedajte pa se, da se to lahko zgodi. Ginekologi odsvetujejo nošenje tangic, saj menijo, da zadržujejo in prenašajo bakterije, kar pa lahko privede tudi do vaginalnih infekcij in podobno. Najbolj jih moti, za tangice povezujejo zadnjico in vagino ter so tako »hitra cesta« za bakterije. A to vseeno ni pravilo. Če nosite bombažne tangice, ki pokrivajo vse kar je potrebno in skrbite za ustrezno higieno, ne bi smelo biti problemov.

2. Material je zelo pomemben

Kot smo že omenili, najprimernejši material je bombaž. Ne glede na to, katere vrste spodnjih hlačk nosite, v vsakem primeru je najboljši bombaž, pri tangicah pa je skoraj nujen. Če so vam bombažne tangice dolgočasne, pa jih nosite le tekom dneva, ob posebnih priložnostih pa oblecite kakšne posebne, čipkaste ali sintetične, v katerih se dobro počutite.

3. Ne nosite jih, kadar ste bolni ali če imate kakšno okužbo

Zakaj? Ker privlačijo še več bakterij, zato se vnetja ne boste rešili zlahka. Če pa ste bolni, pa ste še toliko bolj dovzetni za razne okužbe in vnetja. Prav tako jih ne nosite, če se odpravljate v fitnes ali na kak trening.

4. Pazite, kako jih operete

Spodnje perilo mora vedno biti popolnoma čisto, še posebej tanga hlačke. A pri pranju raje pozabite na agresivne detergente. Raje jih operite pri višjih stopinjah.

5. Če jih ne marate nositi, obstajajo tudi druge možnosti, zdravju bolj naklonjene

Nosite tangice, ker ne marate sledi na vaših oblačilih, a so vam neudobne in jih sovražite? Preizkusite hlačke brez roba ali brazilke. V njih se boste počutili še bolj seksi, ker vam bo bolj udobno.

prejšnji članek
Kaj vpliva na neplodnost?
Zdravje
Kaj vpliva na neplodnost?
naslednji članek
Če boste redno pili skodelico zelenega čaja, se vam bo zgodilo to
Zdravje
Če boste redno pili skodelico zelenega čaja, se vam bo zgodilo to