stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tarot napoved: finance, ljubezen in nasvet

24. 2. 2020; 04.00
Avtor: Kristina Strašek. Dobrakarma.si
Tarot karte

Tarot napoved foto: Profimedia

Za obdobje od 23. do 29. februarja so padle karte: Dvojka novcev, Stolp in Trojka mečev

Kariera
Tokrat se je odprla karta Dvojka novcev, ki prikazuje balansiranje dveh plati, dveh kovancev. Razkriva, da je za pravi poslovni uspeh treba znati usklajevati obveznosti življenja in se hkrati zavedati, da življenje ni monotonost, ampak polno vzponov in padcev. Na kateri točki pa ste vi?
V tem tednu se bo mnogim razkril nov vir dohodkov, a vprašanje je, če je dovolj dober, da lahko spustite prvega. Raziščite, v kolikšni meri lahko ti dve opciji med sabo povežete in tako zaslužite več, kot pa bi z zgolj enim. A v kolikor vidite, da med sabo nista dovolj dobro povezana (da sta popolnoma različna projekta, ki bi skupaj vzela preveč časa in energije), boste morali sprejeti odločitev.
To je tudi dober teden za vse tiste, ki že dalj časa razmišljate, da bi radi odprli dodatno dejavnost. Včasih je treba priložnosti enostavno odpreti sam. Dodatna dejavnost naj bo v tem primeru komplementarna prvi ali pa nosi tolikšno dodano vrednost, da bo navkljub vloženi energiji vredna. Na tej poti vam lahko pomaga nekdo drug – nekdo, ki ima s podobnim izkušnje (ali je odprl dodatno dejavnost ali pa je njegova dejavnost podobna vaši). Izkoristite poznanstva za pridobivanje informacij, ki jih lahko investirate.
Finančno stanje se bo v tem tednu popravilo. Lahko pride do nepričakovanega dohodka, ki je lahko tako posledica preteklega dela ali zgolj vrnjen dolg. Odprite se prihodu obilja in spremenite tok misli. Saj veste, z mislimi kličemo vse. Če si nenehno govorite, da nikoli ne boste imeli dovolj denarja … ga tudi nikoli ne boste imeli.
Ključne besede:


• nov vir prihodkov,
• dva vira,
• povezovanje,
• ravnovesje,
• usklajevanje obveznosti,
• odločitev.

Celotno tarot napoved in nasvet tedna najdete na Dobrakarma.si. 

prejšnji članek
Ocena filma Parazit, nagrajenca oskarjev za najboljši film
Kultura
Ocena filma Parazit, nagrajenca oskarjev za najboljši film
naslednji članek
Koronavirus: Se mačke in psi lahko okužijo?
Zdravje
Koronavirus: Se mačke in psi lahko okužijo?