benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kako ga lahko obnorite?

22. 11. 2016; 08.30
Avtor: A.P.
love ciple
Vsi si želimo, da bi imeli nekoga, s katerim bi lahko preživeli naš prosti čas. Včasih je to zelo težko najti in dobiti.

Bodite takšni, kot ste v resnici. Vse se vrti okrog tega, da smo kakršni smo. Če niste taki kot ste, se bo fant zaljubil v nekoga drugega. Ni važno ali ste fantu všeč ali ne, ostanite zvesti sami sebi.

Optimizirajte svojo podobo. To storite, ko želite biti nekomu privlačni. Ne hirajte, ne kupujte si na tone novih oblačil in ne delajte dramatične spremembe vaše frizure. Storite tako, da boste v svoji najboljši formi – velik nasmeh, malo makeupa in običajna frizura. Naj zunanjost predstavlja vašo notranjost. 

Poslušajte. Fantje radi govorijo o sebi in tako se jim zdi dekle, ki jih vestno posluša, zelo prisrčno. Ko želite pritegniti moškega, je bolje, da več poslušate kot govorite. 20 odstotkov pogovora govorite o sebi, priljubljenih temah, ostalih 80 odstotkov pa poslušajte njega in naj on kontrolira pogovor.

Smejte se. Imeti smisel za humor je pomembna stvar, ko želite privlačiti moškega. Smejte se njegovim šalam in tako bo tudi on dobil boljši občutek, saj moškim navadno veliko pomeni, da vas lahko spravijo v smeh.

Lepo se obnašajte. Fantje imajo radi zabavna in prisrčna dekleta, nihče ne mara negativnih in pesimističnih punc. Bodite optimistični, naj bo vaš kozarec vedno na pol poln.

Bodite prisrčni. Fantom so všeč punce, ki so prisrčne, ki ne obrekujejo, čeprav je to najljubše opravilo žensk.

Flirtanje. Moški imajo radi, da jim izkažemo pozornost in da z njimi ravnamo kot s kralji. Popravite si frizuro, namažite si trepalnice, ga glejte izpod njih in se nasmihajte.

Bodite drugačni. Poskusite biti unikatni in drugačni, saj mu boste še bolj zanimivi. Ne pogovarjajte se samo o vremenu, povprašajte ga, kakšno mnenje ima o aktualnih temah.

Dajte mu svobodo. Dajte mu vedeti, da spoštujete njegov čas s prijatelji.

prejšnji članek
Jankovičeva preboleva, da je samska in brez otrok
Svet slavnih
Jankovičeva preboleva, da je samska in brez otrok
naslednji članek
Izboljšajte videz vaše kože s temi poceni triki
Moda&Lepota
Izboljšajte videz vaše kože s temi poceni triki
#obraziavenija
obraziavenija