stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga ljubijo slovenski skakalci in skakalke?

28. 2. 2023; 07.10
Avtor: K.M.
Koga ljubijo slovenski skakalci in skakalke

Timi Zajc, Ema Klinc, Nika Križnar in Anže Lanišek v Planici foto: Profimedia

V duhu prvenstva v nordijskem smučanju, smo pobrskali po ljubezenskem življenju naših skakalk in skakalcev. Koga ljubijo, kdo je poročen in kdo starš?

Najbolj se spodobi, da za začetek pokukamo v življenje tistih, ki so nas na letošnjem svetovnem prvenstvu v Planici že razveselili. To so člani mešane skakalne ekipe v smučarskih skokih, ki so pred dnevi Sloveniji prinesli prvo medaljo bronastega sijaja. Kakšno je ljubezensko življenje Nike Križnar, Eme Klinec, Anežeta Laninška in Timija Zajca. Kdo je srečno zaljubljen, kdo samski? Ali se kdo že zbuja ob otroškem joku? Po nam znanih podatkih sta zaenkrat vsaj za javnost še vedno samska Timi Zajc in Ema Klinec. Oziroma svojih razmerij ne izpostavljata javnosti. Sta pa zasedena Nika in Anže. Eden od njiju je celo poročen. Petra Prevca smo v tem prispevku načrtno izpustili, saj njegovo ljubezensko zgodbo že vsi poznamo. 

Nika Križnar 

Nika je ljubezen našla kar znotraj športa, ki ga trenira, saj je srečna v objemu Aljaža Vodana. Ta je kariero v smučarskih skokih sicer že obesil na klin, kariero pa nadaljuje v trenerskih vodah. Natančneje v smučarskem klubu Triglav Kranj, kjer opravlja vlogo trenerja dečkov in deklic letnikov 2008 in 2009. Nika sicer svojega izbranca pretirano ne izpostavlja, je pa ob zadnji skupni fotografiji zapisala besedice, kot so ljubezen, sreča in fant. 

Nika Križnar s srčnim izbrancem foto: M24

Aljažev brat je sicer Gašper Vodan, pomočnik glavnega trenerja slovenske moške skakalne reprezentance Roberta Hrgote.

Anže Lanišek

Edini izmed četverice, ki je srčni izbranki že obljubil večno zvestobo, je Anže Lanišek. S partnerko Nastjo se je na gradu BIstra poročil poleti leta 2020. Že leta 2017 pa se je par že razveselil rojstva sina z imenom Ian Luka. 

Anže Lanišek in zdaj že žena Nastja leta 2016 foto: M24

Prav tako v javnosti niso znani podatki, ali so zaljubljeni mladi Nika Prevc in Katra Komar ter Žiga Jelar in Lovro Kos. 

prejšnji članek
Prijatelji: Monica, Rachel in Phoebe spet združene
Svet slavnih
Prijatelji: Monica, Rachel in Phoebe spet združene
naslednji članek
Jubilejno leto za Pionirski dom
Moda&Lepota
Jubilejno leto za Pionirski dom