901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene Prevc poročil?

15. 4. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Cene Prevc, Martin Golob

Cene Prevc in Martin Golob sta si ob srečanju izmenjala tudi darila. foto: Martin Golob/družbena omrežja

Martin Golob je z objavo na družbenem omrežju namignil na velik dogodek v povezavi z nekdanjim smučarskim skakalcem. Se nam obeta poroka?

Najbolj priljubljen in prepoznaven duhovnik pri nas Martin Golob je na družbenem omrežju objavil skupno fotografijo z nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem Cenetom Prevcem. Ob tem pa z zapisom namignil, da se v življenju Ceneta pripravlja nekaj velikega. Kljub temu, da je izpostavil, da bo le-to verjetno kmalu razkril kar Cene sam, pa zdaj številni ugibajo, ali je duhovnik nenamerno razkril veliko skrivnost. 

"Cene me je danes obiskal po naključju … bo verjetno kmalu sam povedal na kaj se pripravlja. Na zeeelo lepo pot … blagoslova," je Martin Golob zapisal pod fotografijo, objavo pa je na svojem profilu delil tudi cene. Številni zdaj pod objavo ugibajo, ali bo Cene večno zvestobo že kmalu izrekel svoji dolgoletni izbranki Juliji Patriciji. Verjetno moramo zdaj počakati samo še na uradno obrazložitev.

Zaenkrat je Cene na svojem družbenem omrežju samo zapisal, da je vse dogovorjeno za odprtje v Loki. Trenutno je namreč sredi prenove prostorov lokala v Homanovi hiši v središču Škofje Loke. Kot je bilo napovedano pred meseci, naj bi se lokal spet odprl v pomladnih mesecih. Morda pa je resnica ravno ta, da bo Martin Golob poskrbel za blagoslov novih prostorov lokala, ki ga je Cene z izbranko prevzel lansko poletje. 

prejšnji članek
Skrito v raju: Kdo je oče Marka Steinerja?
Svet slavnih
Skrito v raju: Kdo je oče Marka Steinerja?
naslednji članek
Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z velikim srcem
Resničnostni šovi
Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z velikim srcem
#nasazenazenska
nasazenazenska